Antalya'da Orman Yangını - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Orman Yangını

Antalya'da orman yangını İki mahallede çıkan orman yangını söndürüldüANTALYA - Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Erentepe ve Yazır Mahallelerinde eş zamanlı olarak orman yangını çıktı.

12.10.2018 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da orman yangını

İki mahallede çıkan orman yangını söndürüldü

ANTALYA - Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Erentepe ve Yazır Mahallelerinde eş zamanlı olarak orman yangını çıktı. çıkış sebebi hünez belirlenemeyen iki yangın da kontrol altına alındı.

Akşam saatlerinde Erentepe Mahallesi Akgedik mevkiinde yükselen alevler rüzgarında etkisi ile kontrolden çıktı.Bölgeye Kumluca Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Arazözler ve orman işçileri ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca İtfaiye Ekipleri sevk edildi.Rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyüp evleri tehdit etmeye başlayan yangın, söndürme ekiplerinin evlerin etrafında tedbir almasıyla yerleşim alanlarına ulaşmadan söndürüldü. Yangın bölgesine yakın bir evde tek başına yaşayan Zeynep Aksoy adındaki kadın vatandaşlar tarafından evinden alınarak güvenli bir yere taşındı. Erentepe mahalle Muhtarı Ali Göçer; " Akşam saatlerinde aniden çıkan rüzgar fırtınaya döndü. Akgedik mevkiinde yangın meydana geldi. Alo 177 Yangın İhbar hattını aradık. Yangında bir cam sera zarar gördü. Vatandaşların sulama hortumları ve bazı meyve bahçeleri zarar gördü. Zeynep Aksoy adındaki yaşlı teyzemiz tek başına yaşadığı evde yangından korkmuş ve bayılmış. Teyzemizi oturduğu evden alıp kendi evimize götürdük" dedi. Erentepe mahallesindeki yangın kısmen kontrol altına alınırkan aynı saatlerde Yazır Mahallesi keller Mevkiinde meydana gelen yangın da büyümeden söndürüldü.

Antalya\'da Orman Yangını
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Orman Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement