Antalya'da Sıcak Hava Keyfi: Dün Savaş Alanına Dönen Sahilde Bugün Renkli Görüntüler - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Sıcak Hava Keyfi: Dün Savaş Alanına Dönen Sahilde Bugün Renkli Görüntüler

Antalya\'da Sıcak Hava Keyfi: Dün Savaş Alanına Dönen Sahilde Bugün Renkli Görüntüler

Antalya'da dün sağanak yağışın etkisiyle adeta savaş alanına dönen Konyaaltı sahili bugün sıcak hava ile birlikte turist ve vatandaşların akınına uğradı. Kayalıklardan denize atlayanlar ve kürek sörfü yapanlar renkli görüntüler oluşturdu. Varyant seyir terası ise yasak olmasına rağmen adrenalin sever yamaç paraşütçülerin uğrak yeri olmaya devam etti. Bazı tatilciler ise zamanını sıcak kumsalın üzerinde kitap okuyarak değerlendirdi.

07.05.2023 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Antalya'da dün savaş alanına dönen sahilde bugün sıcak hava keyfi

Dünyaca ünlü sahile gelenler yarı enkaz halindeki sahilden denize girip, sıcak havada güneşlendi

ANTALYA - Antalya'da dün sağanak yağışın etkisiyle adeta savaş alanına dönen dünyaca ünlü Konyaaltı sahili, bugün sıcak hava ile birlikte turist ve vatandaşların akınına uğradı. Kayalıklardan denize atlayanlar ve kürek sörfü yapanlar renkli görüntüler oluşturdu. Varyant seyir terası ise yasak olmasına rağmen adrenalin sever yamaç paraşütçülerin uğrak yeri olmaya devam etti.

Antalya'da dün etkili olan sağanak yağmur ve fırtına dünyaca ünlü Konyaaltı sahilini adeta savaş alanına çevirmişti .Bugün ise sıcak ve güneşli havayla beraber yerli ve yabancı vatandaşlar Konyaaltı Sahiline gelerek sıcak havanın keyfini sürdü. Öğle saatlerinde hava sıcaklığı 19 derece, deniz suyu sıcaklığının 20 derece ölçüldüğü kentte vatandaşlar denize girerek, güneşledi. Bazı turist ise dün dalgaların yıktığı cankurtaran kulelerinin yanında güneşlendi. Denizde kürek sörfü yapanlar da renkli görüntüler oluştururken. Bazı tatilciler ise zamanını sıcak kumsalın üzerinde kitap okuyarak değerlendirdi.

Öte yandan varyant seyir terası, yasak olmasına rağmen adrenalin sever yamaç paraşütçülerin uğrak yeri olmaya devam etti. Ayrıca falezlerin alt kısmında bulunan kayalıklardan denize atlayanlar dikkati çekti.

"Bugün bakarsın yağmur yağar, diğer gün bakarsın sel götürür"

Konyaaltı sahiline gelen vatandaşlardan Cengiz Başsoy şunları dile getirdi: "Antalya'nın genel özelliği bu. Bugün bakarsın yağmur yağar, diğer gün bakarsın sel götürür. Ama biz bunu bildiğimiz için şu an buradayız. Çekirdek, çayımız ve kahvemiz var güneşin tadını çıkartıyoruz. Denize girmedik ama daha vakti var "dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da Sıcak Hava Keyfi: Dün Savaş Alanına Dönen Sahilde Bugün Renkli Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement