Antalya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Antalya\'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde kapalı kasa kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

12.02.2018 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kapalı kasa kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Ilıca Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeniköy istikametinden Ilıca istikametine seyreden Ramazan Köse'nin kullandığı 07 L 3602 plakalı kapalı kasa kamyonet ile D-400 karayolu istikametinden gelen Mustafa Bulut'un kullandığı 07 MRR 80 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada kapalı kasa kamyonette bulunan İbrahim Yüksel ters dönen araç içerisinde sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Araç sürücüleri Ramazan Köse ve Mustafa Bulut ile kamyonetin devrilirken çarptığı çocuk arabasında bulunan 2 aylık Sudem Çetin isimli bebek ise yaralandı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Mustafa Bulut'un durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi
    10:12 Bursa'da Metruk Binalara Operasyon: Şüpheli Şahıslar Kontrol Edildi

    Bursa'da Yunus Timleri, şehrin çeşitli mahallerinde bulunan metruk binalara şok baskınlar düzenledi. Metruk binalarda bulunan şüpheli şahıslar kontrol edilirken, bir şahıs polise 'odun toplamaya geldim' dedi.

  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi
    09:59 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi

    Giresun'un Bulancak ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, çalınan altınlar da ele geçirildi. Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri kısa sürede yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi yakalayarak, olayda kullanılan tüfekle çalınan 4.5 kilogram altını ele geçirdi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, olayın adliye, emniyet ve jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları sonucunda kısa sürede çözüme kavuşturulduğu belirtildi. Giresun'un huzuru için güçlü bir şekilde çalışmaya devam edileceği vurgulandı.


Advertisement