Antalya'da yaşlı adam traktörün altında kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya'da yaşlı adam traktörün altında kaldı

Yaşlı adam traktörün altında kaldıANTALYA - Antalya'da ailesiyle birlikte zeytin toplayan 76 yaşındaki Arif Işık, devrilen traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.

26.11.2019 16:08  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaşlı adam traktörün altında kaldı

ANTALYA - Antalya'da ailesiyle birlikte zeytin toplayan 76 yaşındaki Arif Işık, devrilen traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi.

Olay, Antalya'nın Manavgat ilçesi, Gündoğdu mahallesinde bulunan zeytin tarlasında meydana geldi. Arif Işık ailesinden birkaç kişiyle birlikte Kırlı-Döşemeobası mevkinde yamaçlık bir alanda bulunan tarlasındaki zeytinleri toplarken, kullandığı 07 LA 992 plakalı traktörün devrilmesi sonucunda traktörün altında kaldı.

O esnada tarlada bulunanlar uzun uğraşlar sonunda traktörü yaşlı adamın üzerinden kaldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekibi, kalbi durduğu belirlenen Arif Işık'ı yaşama döndürebilmek için yaklaşık 1 saat boyunca yaşlı adama kalp masajı yapmasına rağmen sonuç alamadı.

Acı haberi sağlık ekibi verdi

Işık'ın ölüm haberini aileye vermek 112 sağlık ekibinde görevli doktora düştü. Doktor, yaşlı adamın oğlunun yanına giderek, talihsiz adamın duran kalbini çalıştırmak ve yaşama döndürmek için uzun süre çaba harcamalarına rağmen hayata döndüremediklerini belirterek aileye başsağlığı diledi.

Işık'ın cenazesi Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Antalya\'da yaşlı adam traktörün altında kaldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya'da yaşlı adam traktörün altında kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı
    13:52 Tekirdağ Kapaklı'da Bayram Tatili Boyunca 525 Bin Lira Cezai İşlem Uygulandı

    Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Ramazan Bayramı tatili boyunca 471 araç ve sürücü kontrol edildi. İncelemeler sonucunda trafik kurallarını ihlal eden 138 araç ve sürücüye toplamda 525 bin 357 lira trafik idari para cezası uygulandı. Ayrıca, denetimler sırasında vatandaşlara trafik kurallarına uymaları için bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.

  • Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan iş yerine operasyon düzenlendi
    13:46 Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan iş yerine operasyon düzenlendi

    Aksaray'da kaçak cep telefonu aparatlarını satan bir iş yerine jandarma tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Operasyonda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 6 adet akıllı saat, 37 adet cep telefonu şarj aleti, 38 adet kulaklık, 7 adet hoparlör ve 9 adet araç telefon tutacağı bulundu. İş yeri sahibi gözaltına alındı ve olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

  • Kastamonu'da Belediye Başkanı ile Görüşemediğini İddia Eden Şahıs İntihara Kalkıştı
    13:38 Kastamonu'da Belediye Başkanı ile Görüşemediğini İddia Eden Şahıs İntihara Kalkıştı

    Kastamonu'da belediye başkanı ile görüşmek isteyen bir şahıs, görüşemediğini iddia ederek CHP İl Başkanlığına gitti ve parti binasında intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri tarafından ikna edilen şahıs kurtarıldı.

  • Şanlıurfa'da Bohçacı Kılığındaki 3 Kadın Hırsızlık Yaptı
    13:35 Şanlıurfa'da Bohçacı Kılığındaki 3 Kadın Hırsızlık Yaptı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bohçacı kılığında bir eve giren 3 kadın hırsız, yüklü miktarda para ve ziynet eşyası çaldı. Hırsızların eve giriş ve çıkışları güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Kilis'te hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı
    13:35 Kilis'te hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

    Kilis'te hırsızlık suçundan aranan ve 14 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.S, Barış Mahallesi'nde yakalandı. Yakalanan hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Marmaris'te inşaat kazasında 1 ölü, 1 yaralı: 4 kişi gözaltına alındı
    13:34 Marmaris'te inşaat kazasında 1 ölü, 1 yaralı: 4 kişi gözaltına alındı

    Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti, bir işçi yaralandı. Olayın ardından şantiye şefi ve yüklenici firma yetkilisi dahil olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı. Marmaris Kaymakamlığı geniş çaplı soruşturma başlatırken, iş güvenliği uzmanları olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

  • Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi
    13:31 Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi

    Natalie Reynolds, köpekbalığının sırtına oturup anüsünü yaraladığı ve hayvana kötü muamelede bulunduğu bir video nedeniyle eleştirildi. Reynolds, köpekbalığını denizden çekip karaya çıkardıktan sonra sırtına bir koşum takarak kontrol etmeye çalıştı. Ancak keskin derisi nedeniyle hayvandan indi ve yaralandı. Reynolds, kuralları ihlal ettiği için eleştirildi.


Advertisement