Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru

Antalya\'da Yerel Seçimlere Doğru

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

08.02.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Türk Hava Kurumu, Emlak Komisyoncuları Derneği, Niğdeliler Derneği, Manavgat Konfeksiyoncular Derneği, Manavgat Aile Derneği, Yeşilay Derneği Manavgat Şubesi ve Manavgat Doğa Sporları Kulübü Derneği'ni ziyaret ederek yöneticileri ile görüşen Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'a ziyaretlerinde, Gündoğdu Belediye Başkanı Hüseyin Nalcı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin ve Ak Parti Manavgat Belediye Başkan aday adaylarından Yrd. Doç. Dr. Abdullah Mutlu eşlik etti.

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, ilçede 200'e yakın sivil toplum kuruluşu (STK) bulunmasına rağmen bunların 50-60'ının faal olduğunu kaydetti. STK'ların örgütlü bir toplum içim önemli olduğunu belirten Barut, "İnsanlar belirli bir amaç etrafında toplandıkları zaman birlikte hareket etme kabiliyeti kazanırlar. Hem yerel yöneticilere hem de devletin diğer birimlerine seslerini daha iyi duyurabilir, taleplerinden sonuç alabilirler" dedi.

Dernekçilik çok zor ve meşakkatli bir iş olduğunu belirten Barut, "Belediye başkanı olduğumda Manavgat'ta bulunan derneklerin bir arada bulunacağı bir kompleks yapacağım. Burada bütün derneklere yer vereceğim. Bu komplekste toplantılarını ve çeşitli etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri sosyal mekanlarda olacak" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement