Antalya Dosso Dossi'de 15 Bin Dolarlık Alışveriş Şartı Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Antalya Dosso Dossi'de 15 Bin Dolarlık Alışveriş Şartı Kaldırıldı

Antalya Dosso Dossi\'de 15 Bin Dolarlık Alışveriş Şartı Kaldırıldı

'Dosso Dossi'de 15 bin dolarlık alışveriş şartı kaldırıldı ANTALYA'da 9 Ocak günü başlayacak Dosso Dossi Fashion Show katılımcıları için uygulanan 15 bin dolarlık alışveriş şartı, Rusya ve Ukrayna'daki kriz nedeniyle kaldırıldı.

07.01.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Dosso Dossi'de 15 bin dolarlık alışveriş şartı kaldırıldı

ANTALYA'da 9 Ocak günü başlayacak Dosso Dossi Fashion Show katılımcıları için uygulanan 15 bin dolarlık alışveriş şartı, Rusya ve Ukrayna'daki kriz nedeniyle kaldırıldı.

Podyumu anlatan ve bu yılki Dosso Dossi'deki değişiklikler hakkında bilgi veren Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Rusya ve Ukrayna'nın krizde olması nedeniyle 'no limit' uygulamasına geçtiklerini söyledi. Dosso Dossi fuarına her katılımcının 15 bin dolarlık alışveriş yapma limitiyle katıldığını belirten Eraslan, "Bu yıl Rusya'da ve Ukrayna'da meydana gelen kriz nedeniyle oradaki insanlara rahat bir nefes aldırmak için alışveriş limitimizi kaldırdık. İsterse 1000 dolar, isterse 500 bin dolar alışveriş yapıp ülkesine dönebilir. No limit uygulamamız tüm katılımcılar için geçerli" dedi.

'No limit' uygulamasının katılımcı sayısını üçe katladığını sözlerine ekleyen Eraslan, "Şu an 40 farklı ülkeden 200 farklı şehirden yaklaşık 7 bin kişi Antalya'ya geliyor. Eğer 'no limit' uygulamasını devreye sokmasaydık bu sayı 2 bin, 2 bin 500'lerde kalırdı. Aldığımız bu kararı özellikle Antalya'daki tekstilciler, Bodrum'daki ve Türkiye'nin dört bir yanındaki turizmcilere de tavsiye ediyorum. Sıkıntılı süreci atlatabilmek adına fiyatları revize etmelerini, bunu yaptıkları takdirde buraya gelmeyi düşünen Rus turisti cesaretlendireceklerini ve bir başka ülkeye gitmelerini engelleyeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Alessandra Ambrosio ile sözleşmelerinin iptal edilmesine kadar uzanan süreci de değerlendiren Eraslan, "Ambrosio'nun sözleşme gereği birtakım yapması gerekenleri yapmadığını gördük. Organizasyon ve şova gölge düşürmemek adına da kanunsal tüm haklarımız saklı kalmak kaydıyla Lindsay Ellingson ile anlaştık. Açılış defilemizde Ellingson ile birlikte 40 ayrı manken de podyumda yürüyecek. Dünyaca ünlü Dr. Alban, şarkı söyleyecek. Biz sadece Türkiye için değil, Avrupa için de önemli bir organizasyonuz. Hiçbir nedenin veya kimsenin Dosso Dossi Fashion Show'a gölge düşürmesine izin vermeyiz" dedi.

9 Ocak günü Victoria Secret mankeni Lindsay Ellingson'un katılacağı açılış defilesiyle başlayacak Dosso Dossi Fashion Show için İtalya'nın ünlü sahil kasabası Portofino temalı podyum hazırlandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Dosso Dossi'de 15 Bin Dolarlık Alışveriş Şartı Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement