Antalya DSİ Kanalında Boğulan Çocuğun Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Antalya DSİ Kanalında Boğulan Çocuğun Cenazesi Toprağa Verildi

Antalya DSİ Kanalında Boğulan Çocuğun Cenazesi Toprağa Verildi

Antalya'da yüzmek için girdikleri su kanalında yaşamını yitiren 2 arkadaştan 9 yaşındaki Hasan Urlu'nun cenazesi toprağa verildi.

06.06.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da yüzmek için girdikleri su kanalında yaşamını yitiren 2 arkadaştan 9 yaşındaki Hasan Urlu'nun cenazesi toprağa verildi. 12 yaşındaki Ömer İnan'ın tedavisi ise sürüyor.

Kepez İlçesi Göksu Mahallesi'nde ailesiyle oturan Düdenbaşı İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Hasan Urlu ile 4'üncü sınıf öğrencisi Ömer İnan, dün öğleden sonra DSİ'ye ait sulama kanalına yüzmek için girdi. O sırada çevredeki Raziye Tepe, çocukların tehlikeli bölgede yüzdüğünü görünce uyardı. Ancak çocuklar bunu dikkate almadı, Tepe'ye el ele tutuşup gülümseyerek karşılık verdi. Yaklaşık yarım saat sonra çocukları gördüğü yere yeniden gelen Raziye Tepe, onları kanal dibinde hareketsiz gördü.

Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibinin şoförü, elbiselerini çıkarıp suya atladı ve çocukları kıyıya çıkardı. Kalpleri duran çocuklara bir süre müdahale eden sağlık görevlileri, onları yaşama döndürmeyi başardı ve hemen ambulansa alarak hastaneye götürdü. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan çocuklardan Hasan Urlu yaşamını yitirdi.

Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Hasan Urlu'nun cenazesi, bugün babası Rasim Urlu ve yakınları tarafından alındı. Baba Urlu, oğlunun cenazesini yanındakilerle cenaze aracına taşıdı. Bu sıra morgun kapısında bekleyen anne Adile Urlu gözyaşı döktü. Kendisini yerden yer atan kadını, yakınları teselli etmeye çalıştı. Hasan Urlu'nun cenazesi Serik İlçesi Gebizli Mahallesi'nde toprağa verildi.

Tedavisi yoğun bakımda süren Ömer İnan'ın hayati tehlikesinin ise sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya DSİ Kanalında Boğulan Çocuğun Cenazesi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement