Antalya Gayrimenkul Zenginini 'Polisim' Diyerek Dolandırdı - Son Dakika
Güncel

Antalya Gayrimenkul Zenginini 'Polisim' Diyerek Dolandırdı

Gayrimenkul zenginini 'polisim' diyerek dolandırdıAntalya'da kendisini polis olarak tanıtan Ş.T. (35), galrimenkul zengini Ş.S.İ.'yi 67 bin lira dolandırdı.

16.01.2018 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gayrimenkul zenginini 'polisim' diyerek dolandırdı

Antalya'da kendisini polis olarak tanıtan Ş.T. (35), galrimenkul zengini Ş.S.İ.'yi 67 bin lira dolandırdı. 2 gün sonra 31 bin lira daha dolandırmak isteyen Ş.T., yakalandı.

Olay, geçen hafta içinde Muratpaşa İlçesi Meydankavağı Mahallesi'nde meydana geldi. Kendisini polis olarak tanıtan Ş.T., telefonla aradığı Ş.S.İ'yi, terör örgütü operasyonunda gözaltına alınacağını belirtip korkuttu. Ş.T., bu yöntemle Ş.S.İ.'nin 67 bin lirasını dolandırdı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şubesi ekipleri, ihbar üzerine çalışma başlattı. Polis şüpheliyi ararken olaydan 21 gün sonra yeniden harekete geçen Ş.T., Ş.S.İ.'yi arayarak hesabından 31 bin lira çekmesini istedi. Polisle işbirliği yapan Ş.S.İ., içinde gazete kağıtları bulunan zarfı Ş.T.'ye teslim ederken operasyonla yakalandı. Sağlık kontrolü sonrasında ifade alma işlemi tamamlanan Ş.T., adliyeye sevk edildi.

Antalya Gayrimenkul Zenginini \'Polisim\' Diyerek Dolandırdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Gayrimenkul Zenginini 'Polisim' Diyerek Dolandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement