Antalya ?görümce? Filmine Antalya Galası - Son Dakika
Güncel

Antalya ?görümce? Filmine Antalya Galası

Antalya ?görümce? Filmine Antalya Galası

Bkm Film'in yapımını üstlendiği gelin-görümce arasındaki çekişmeli ilişkiyi mizahi dille ele alan 'Görümce' filminin Antalya galası yapıldı.

04.12.2016 20:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bkm Film'in yapımını üstlendiği gelin-görümce arasındaki çekişmeli ilişkiyi mizahi dille ele alan 'Görümce' filminin Antalya galası yapıldı.

Özdilekpark'taki Cinetime'da gerçekleşen gala öncesinde alışveriş merkezini dolduranlar, hayranı oldukları sanatçıları heyecanla bekledi. Filmin hem senaristliğini yapan, hem de başrollerden birini canlandıran Gupse Özay ile Buğra Gülsoy ve Eda Ece'yi büyük coşku ile karşılayan Antalyalılar, sevdikleri sanatçılarla sohbet etme imkanı buldu.

Filmin oyuncuları kendilerini karşılayan kalabalık karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gupse Özay hayranlarına, 'Siz Antalyalıların güzel yüzlülüğü beni hep etkilemiştir. Beni hep heyecanlandırmıştır. Bu filmde yeri gelecek gülmekten kırılacaksınız. Yeri gelecek üzüleceksiniz. Sonra sizi üzdüğümüz için bize alınmayın. Mutlaka ama mutlaka bu filmi izleyinö dedi.

Eda Ece ile Buğra Gülsoy, filmi çekerken çok eğlendiklerini söyleyerek, izleyicilerin de eğlenmesi dileğinde bulundu. Hayranları ile özçekim yapan sanatçılar daha sonra sinemaseverlerle birlikte filmi izledi.

Filmin oyuncu kadrosunda Gupse Özay, Buğra Gülsoy, Eda Ece ile birlikte Özlem Tokarslan, İnci Pars, Özlem Öçalmaz, Dilşah Demir, Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, Gürkan Akhanlı, Alp Tuğhan, Anıl Tetik ve Fatih Özkan bulunuyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya ?görümce? Filmine Antalya Galası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor
    11:43 Eskişehir'de Karagöz ile Hacivat geleneği yaşatılıyor

    Eskişehir'de tiyatro sanatçısı Hüseyin Demir, 20 yıldır ramazan aylarında her pazar Karagöz ile Hacivat temsiliyle izleyici karşısına çıkarak gölge oyunu geleneğinin yaşatılmasına katkıda bulunuyor. Hüseyin Demir, izleyicileri de oyuna dahil ederek oyunlarının katılımcı olmasını sağlıyor. Gösterilerini halka açık ve ücretsiz düzenleyen Demir, oyunu kendi tasarladığı dekorlarla sahneliyor. Dijitalleşme karşısında organik bir örnek sunan Demir, temsillerinin hem çocukları hem de yetişkinleri etkilediğini belirtiyor.

  • Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy
    11:43 Trabzon'da tarihi cami avlusunda kitap satarak kedilere yardım eden İsmail Gürsoy

    Trabzon'da tarihi İskenderpaşa Camisi'nin avlusunda 40 yıldır kitap satarak geçimini sağlayan İsmail Gürsoy, topladığı bağışlarla sahipsiz kedileri doyuruyor. Gürsoy, cami avlusunda beslediği kediler için hayırseverlerden yardım alıyor ve onları düzenli olarak besliyor.

  • Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahlı Saldırı Sonucu Öldürülen Kadının Kimliği Tespit Edildi
    11:42 Gaziantep-Nizip Karayolunda Silahlı Saldırı Sonucu Öldürülen Kadının Kimliği Tespit Edildi

    Gaziantep-Nizip karayolunda vücudunun çeşitli yerlerinden silahla vurularak öldürülen kadının kimliği tespit edildi. Cengiz'in cenazesi, adli tıpta tamamlanan işlemlerin ardından ailesine teslim edilirken katil zanlısı yada zanlılarını yakalama çalışmaları sürüyor.

  • Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor
    11:42 Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor

    Tek katlı ev ve ahırların kar altında kaldığı Ağrı kırsalında yaşayanlar ilkbahar mevsiminde 'kara kış'ı yaşıyor. Bahar mevsiminde yoğun kar alan ve kırsaldaki evlerin kara gömüldüğü kentte, vatandaşlar zorlu bir yaşam sürüyor.

  • Adana'da polis operasyonunda 25 silah ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı
    11:42 Adana'da polis operasyonunda 25 silah ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı

    Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çınarlı Mahallesi'ndeki bir barda yapılan operasyonda ruhsatsız 7 tabanca, 18 av tüfeği ve 12 mermi ele geçirdi. Operasyonda Tahsin C. ve Ersen D. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

  • P. Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni konuk edecek
    11:41 P. Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji'ni konuk edecek

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasında P. Karşıyaka, yarın Bahçeşehir Koleji'ni evinde ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde ev sahibi P. Karşıyaka 4. sırada yer alırken, konuk ekip Bahçeşehir Koleji ise 13. sırada bulunuyor. İki takım arasında oynanan ilk devre müsabakasını P. Karşıyaka kazanmıştı.

  • Malatya'da inşaat sektörü seçim sonrası canlanmayı bekliyor
    11:41 Malatya'da inşaat sektörü seçim sonrası canlanmayı bekliyor

    Malatya'da yapılacak yerel seçimlerin ardından inşaat sektöründe ciddi bir artış ve hareketlilik bekleniyor. Deprem bölgelerinde konut ihtiyacının karşılanmasıyla birlikte sektörde istihdam ve konut ihtiyacında rahatlama olması öngörülüyor. İnşaat Mühendisi Musa Karagöz, kredi sorununun giderilmesi ve yeni yapılan deprem konutlarıyla birlikte güvenli ve yaşanabilir konutlar üretileceğini belirtti.

  • Ardahan'ın Gürçayır Mahallesi'ne modern bir taziye evi açıldı
    11:41 Ardahan'ın Gürçayır Mahallesi'ne modern bir taziye evi açıldı

    Ardahan Belediyesi, 'Her mahalleye bir taziye evi' sloganıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Gürçayır Mahallesi sakinlerine modern bir taziye evi kazandırdı. Açılış törenine Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP Milletvekili Özgür Erdem İncesu ve mahalle sakinleri katıldı.


Advertisement