Antalya'da kaza yapan uzman çavuş baba ve 8 aylık bebeği hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Antalya'da kaza yapan uzman çavuş baba ve 8 aylık bebeği hayatını kaybetti

Antalya\'da kaza yapan uzman çavuş baba ve 8 aylık bebeği hayatını kaybetti

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde meydana gelen kazada uzman çavuş baba ile 8 aylık bebeği hayatını kaybetti, anne ise yaralandı. Annenin sağlık durumunun ciddiyetini korunduğu öğrenilirken, çiftin bebeklerini hastaneye götürdüğü öğrenildi.

26.10.2022 14:25  Güncelleme: 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Muhammed Mustafa Özdemir'in kullandığı otomobil, Burdur-Antalya kara yolu Dağbeli Mahallesi geçişinde şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ve Antalya Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi.

BABA VE BEBEK ÖLDÜ, ANNE YARALANDI

Kaza yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede sürücünün hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobilden yaralı çıkarılan sürücünün eşi Zeliha Özdemir ile 8 aylık bebekleri İbrahim Meriç Özdemir ise ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Burada müdahale edilen bebek de hayatını kaybetti. Kepez Devlet Hastanesi'ne sevk edilen annenin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

HASTANEYE GİTTİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Alanya Sahil Güvenlik Bot Komutanlığında uzman çavuş olarak görev yaptığı bildirilen sürücü Muhammed Mustafa Özdemir'in, bir süredir tedavisi süren bebeklerini kontrol amaçlı hastaneye götürürken kazanın meydana geldiği öğrenildi. Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürülen Özdemir'in cenazesi, Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı'ndaki törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine gönderilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da kaza yapan uzman çavuş baba ve 8 aylık bebeği hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement