Antalya Kapkaç Mağdurundan Emniyet Müdürüne Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Antalya Kapkaç Mağdurundan Emniyet Müdürüne Teşekkür Ziyareti

Kapkaç mağdurundan emniyet müdürüne teşekkür ziyareti*- ANTALYA'da kapkaça uğradıktan sonra polisin sınava yetiştirdiği 26 yaşındaki Arzu Tıraş, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı makamında ziyaret edip teşekkür etti.

09.05.2017 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kapkaç mağdurundan emniyet müdürüne teşekkür ziyareti

*- ANTALYA'da kapkaça uğradıktan sonra polisin sınava yetiştirdiği 26 yaşındaki Arzu Tıraş, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı makamında ziyaret edip teşekkür etti.

29 Nisan günü saat 09.00 sıralarında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavına girmek için evinden çıkan Arzu Tıraş'ın içinde sınav giriş belgesi, banka kartı, kimlik kartı ve 10 TL bulunan çantası, otobüsten indiği sırada kendisini takip eden iki kişi tarafından kapkaç yöntemiyle çalındı. İhbarın ardından bölgede araştırma yapan polis, Tıraş'ın çantasını ormanlık alanda buldu. Polis, kimliklerini teslim ettiği Tıraş'ı sınavın yapıldığı okula ulaştırdı.

'CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Bugün sabah saatlerinde Uncalı'daki İl Emniyet Müdürlüğü binasına gelen Arzu Tıraş, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'yı makamında ziyaret edip teşekkür etti. Arzu Tıraş, "Açık öğretim sınavına gitmek için yola çıktığım sırada yaşadığım kapkaç olayından dolayı emniyet teşkilatına, o gün ismini bilmediğim ve hatırlamadığım polis memurlarımıza, polis ağabeylerime canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepsinden" dedi.

Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ise "Arzu kızımıza geçmiş olsun diyorum. Hayatı boyu hiçbir mağduriyet yaşamamasını diliyorum. İmtihanının sanıyorum biraz travmalı geçmiştir o gün. İnanıyorum ki telafi edecektir bundan sonraki imtihanlarında" diye konuştu.

Celal Uzunkaya, Elif Tıraş'a satranç takımı ve eğitim legosu armağan etti.

Antalya Kapkaç Mağdurundan Emniyet Müdürüne Teşekkür Ziyareti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kapkaç Mağdurundan Emniyet Müdürüne Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement