Antalya Kartsız Binen Yolcu Indirilince Otobüsü Taşladı - Son Dakika
Güncel

Antalya Kartsız Binen Yolcu Indirilince Otobüsü Taşladı

Kartsız binen yolcu indirilince otobüsü taşladıANTALYA'da, özel halk otobüsüne kartsız binen yolcu, önce kendisini uyaran şoförle tartıştı, sonra arkadaşının motosikletiyle takip ettiği aracı taşladı.

06.05.2017 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartsız binen yolcu indirilince otobüsü taşladı

ANTALYA'da, özel halk otobüsüne kartsız binen yolcu, önce kendisini uyaran şoförle tartıştı, sonra arkadaşının motosikletiyle takip ettiği aracı taşladı. Olay sırasında yolcular panik yaşadı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Kepez İlçesi Sütçüler Mahallesi Sütçüler Caddesi'nde meydana geldi. Varsak depolama alanından şehir merkezine sefer yapan VF 66 tabela numaralı 07 AU 0419 plakalı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait denetimli özel halk otobüsüne, Sütçüler Caddesi'nde 25- 30 yaşlarında adının Hasan olduğu belirtilen yolcu bindi.

Otobüs şoförü Yusuf Hafif, biniş kartı olmayan yolcuya, diğer yolculardan kart alarak ücretini ödemesi konusunda uyarıda bulundu. Bunun üzerine biletsiz yolcu ile şoför arasında tartışma yaşandı. Ödeme yapmayan yolcu, bir kaç durak sonra otobüsten indi. Kısa süre sonra plakası alınamayan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin kullandığı motosikletin yolcu koltuğunda oturan Hasan adlı yolcu, otobüse yanaşarak şoföre küfür etti. Bununla da yetinmeyen saldırgan, seyir halindeki otobüsü taşlayarak kaçtı.

Yolcular büyük korku yaşarken, Yusuf Hafif, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptı, şoför ve yolcuların ifadesine başvurdu.

Otobüs şoförü Yusuf Hafif, Şelale durağında otobüse binen yolcunun biniş kartı olmadığını, bu nedenle kendisini uyardığını söyledi. Diğer yolculardan kart alarak biniş ücretini ödemesini istediğini anlatan Hafif, "Birkaç durak gittik ancak ödeme yapmadı. Ödeme yapmayacaksa inmesini istedim. İnerken bana küfür etti. Sesimi çıkarmadan yoluma devam ettim. Bir süre sonra başkasının kullandığı motosikletle yanıma yanaştı. Küfür etmeye başladı. Sonra motosikletten indiği gibi otobüsü taşlamaya başladı" dedi.

Camlarına 3- 4 taşın isabet ettiği aracı hemen durdurarak indiğini anlatan Yusuf Hafif, "Bu kez bana da taş atmaya başladı. Otobüste 20'ye yakın yolcu vardı. Attığı taşlar orta ve ön cama denk geldi. Yanımdaki camdan başıma isabet etse otobüs kim bilir nereye savrulacaktı. Yolcular büyük korku yaşadı" diye konuştu.

Saldırganı tanımadığını ancak yolcuların birinin "Hasan yapma" diye bağırdığını duyduğunu da belirten Yusuf Hafif, şikayetçi oldu.

Antalya Kartsız Binen Yolcu Indirilince Otobüsü Taşladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kartsız Binen Yolcu Indirilince Otobüsü Taşladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement