Kaza yapan sürücü, "Gazeteciyim" diyerek cezadan kurtulmaya çalıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaza yapan sürücü, "Gazeteciyim" diyerek cezadan kurtulmaya çalıştı

Antalya'da otomobili başka bir otomobille çarpışan sürücü, sokağa çıkma yasağında dışarıda bulunmaktan ceza yememek için gazeteci olduğunu öne sürdü. Ancak Fırat S, polislerin yazdığı 3 bin 150 TL cezadan kurtulamadı.

24.05.2020 12:18  Güncelleme: 03:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Fırat S'nin kullandığı otomobil, başka bir otomobille çarpıştı. Sürücü Fırat S, trafik polisinin sokağa çıkma yasağını hatırlatması üzerine gazeteci olduğunu iddia etti. Kaza yerindeki gazetecileri görünce de, "Ben Manavgat'ta oturuyorum ama bugün çalışmıyorum, görevde değilim. Ekmek almaya gidiyorum" diyen Fırat S.'ye polis, 3 bin 150 TL ceza uyguladı.

İKİ ARAÇ, IŞIK İHLALİ YAPINCA ÇARPIŞTI

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki D-400 Karayolu üzerindeki Sorgun Bulvarı'nda bulunan alt kavşakta yaşanan kaza, dün akşam meydana geldi. Samet Bozdemir'in kullandığı 07 ACF 471 plakalı otomobil ile Fırat S'nin kullandığı 07 VU 259 plakalı otomobil, ışık ihlali yapınca çarpıştı. Kazada hafif yaralanan Samet Bozdemir, Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Otomobillerden yola savrulan parçalar ise Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlileri tarafından toplandı.

Kaza yapan sürücü, 'Gazeteciyim' diyerek cezadan kurtulmaya çalıştı

ÖNCE GAZETECİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ, SONRA EKMEK ALMAYA GİDİYORUM DEDİ

Kaza yapan sürücülerden Fırat S, trafik polisinin Sokağa çıkma yasağında karayolunda ne işin vardı sorusuna, Ben Alanya'da yerel bir gazetede çalışıyorum diye cevap verdi.

Antalya Valiliği'nden gelen izinli listesinde adı olmayan Fırat S, kaza yerindeki gazetecileri görünce de Ben Manavgat'ın Alanya çıkışında oturuyorum ama bugün çalışmıyorum, görevde değilim. Ekmek almaya gidiyorum. Bizim orada ekmek alabileceğim hiçbir yer yok. Ne market var, ne fırın. Ben de diğer tarafa gidiyordum şeklinde konuştu.

Fırat S.'ye polis 3 bin 150 TL ceza kesip, evine gönderdi.

Kaza yapan sürücü, "Gazeteciyim" diyerek cezadan kurtulmaya çalıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaza yapan sürücü, 'Gazeteciyim' diyerek cezadan kurtulmaya çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • özgür: devlete para lazim yazarlar 1 4 Yanıtla
  • Rt.dk.: Bunun gibilerede akil lazim. 2 0 Yanıtla
  • RoJHaT-AVaŞiN: gazeteciysen basın kartın nerde evde unutmuş basın kartını :) 0 0 Yanıtla

Advertisement