Antalya Kemer'de Fener Alayı ve Edip Akbayram'la Cumhuriyet Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Antalya Kemer'de Fener Alayı ve Edip Akbayram'la Cumhuriyet Coşkusu

Kemer'de fener alayı ve Edip Akbayram'la Cumhuriyet coşkusuANTALYA'nın Kemer ilçesinde Cumhuriyetin 95'inci yılı kutlamaları fener alayı ve Edip Akbayram konseriyle yapıldı.

30.10.2018 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer'de fener alayı ve Edip Akbayram'la Cumhuriyet coşkusu

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde Cumhuriyetin 95'inci yılı kutlamaları fener alayı ve Edip Akbayram konseriyle yapıldı.

Kemer'de Cumhuriyetin kuruluşunun 95'inci yıl dönümü kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'nda başladı. Binlerce Kemerli alanda toplanırken, yerleşik yaşayan yabancıların yanı sıra yaklaşık 20 kişiden oluşan Kazak dans grubu da düzenlenen fener alayına katıldı. Fener alayına katılanlar ilk olarak Atatürk Caddesi, ardından Liman Caddesi'nden geçerek Kemer Belediyesi önünde kurulan konser alanına kadar yürüdü.

Fener alayına CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kemer Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Gül ve ailesi, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci de katıldı. Yürüyüş sonrası hazırlanan alanda ilk gösteriyi Kazak dans grubu yaptı. Geleneksel kıyafetleri ve Kazakistan bayrağıyla alana gelen Kazak grup şarkılar söyleyip, dans gösterilerinde bulundu.

Daha sonra CHP Milletvekili Aydın Özer, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ve Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptıkları konuşmalarla Cumhuriyetin 95'inci yılını kutladı.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan Edip Akbayram sevilen şarkılarını alanı dolduran Kemerlilerle birlikte söyledi. Konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Antalya Kemer\'de Fener Alayı ve Edip Akbayram\'la Cumhuriyet Coşkusu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Kemer'de Fener Alayı ve Edip Akbayram'la Cumhuriyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement