Antalya-Kemer'de Şehitler Anıldı - Son Dakika
Güncel

Antalya-Kemer'de Şehitler Anıldı

Kemer'de şehitler anıldıAntalya'nın Kemer ilçesinde şehitleri anma programı yapıldı.

20.03.2018 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer'de şehitler anıldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde şehitleri anma programı yapıldı.

Kemer Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından şehitleri anma programı düzenlendi. Aslanbucak Mahallesi'ndeki Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen programa İl Müftüsü Osman Artan, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, İlçe Jandarma Komutan vekili Üsteğmen Görkem Güncan, İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, belediye meclis üyeleri, Rize Güneysu İlçe Müftüsü Kerim Çelik, hafızlar Ali Tel, Ahmet Yüksel, Ali Turan ve Furkan Tıraşçı ile vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, Çanakkale zaferinin çok güzel bir zafer olduğunu ve 103'üncü yılının Afrin zaferiyle birlikte kutlandığını belirtti. Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, zaferlerin büyük fedakarlıklar ve yiğitliklerle kazanıldığını belirtti. İl Müftüsü Osman Artan da Çanakkale'de, önünde siperde duran kardeşi birazdan ölecek, şehit olacak, sıra kendisine gelecek ama o sıranın gelmesini abdestini alarak bekleyen bir ecdadın torunlarıyız. O gün şehit olan, o gün savaşan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bütün ecdadımız, bütün askerlerimiz acaba hangi ruhla savaştı Hangi heyecanla savaştılar Yani onları şehitliğe götüren o ruh neydi Bugün onu anlamamız lazım. Çocuklarımıza onu anlatmamız lazım. Bu programların amacı bu. Yani bu programlarda bir araya gelmemiz, konuşmalar yapmamız, Kuran okumamız, o ecdadımızı hatırlamamız, işte bu ruhu canlı tutmamızdır. Biz o ruhun canlı tutulduğu kanaatindeyiz. Biz bunu Afrin'de gördük dedi.

Antalya-Kemer\'de Şehitler Anıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya-Kemer'de Şehitler Anıldı - Son Dakika

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement