Antalya 'Kemer Uluslararası Sualtı Günleri' Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Antalya 'Kemer Uluslararası Sualtı Günleri' Sona Erdi

Antalya \'Kemer Uluslararası Sualtı Günleri\' Sona Erdi

'Kemer Uluslararası Sualtı Günleri' sona erdi Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ile Selçuk Üniversitesi Sualtı Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 14'üncü 'Uluslararası Kemer Sualtı Günleri' Majesty Lamer Art'daki ödül töreni ile sona erdi.

20.05.2015 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Kemer Uluslararası Sualtı Günleri' sona erdi

Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ile Selçuk Üniversitesi Sualtı Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 14'üncü 'Uluslararası Kemer Sualtı Günleri' Majesty Lamer Art'daki ödül töreni ile sona erdi.

24 ülkeden 80 profesyonel sualtı fotoğrafçısı ve sualtı filmcilerinin katıldığı 'Uluslararası Kemer Sualtı Günleri'nde dereceye girenlere ödülleri ve plaketleri Majesty Lamer Art'da verildi. Ödül töreni öncesi sualtı günlerinin isim babası merhum Mustafa Çalık'ın ailesine teşekkür plaketi sunuldu. Selçuk Üniversitesi Sualtı Arkeolojisi Anabilim Dalı Başkan Yrd. Doç. Dr. Hakan Öniz ve KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz sualtı günlerine katkı sağlamaktan gurur duyduklarını söylediler. UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkan Yardımcısı Gürcan Türkoğlu'nun da teşekkür konuşmasının ardından, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ile Kemer Sualtı Günleri'nin kurucusu Aydın Aytuğ etkinliğin Kemer'in tanıtımına katkısını anlattı. Yarışmalarda dereceye girenlerin isimleri ise şöyle oluştu:

Sualtı Model Fotoğraf kategorisinde Vilademir Mladeoic 1'inci, H. Mert Antika 2'nci, Sualtı Model Video kategorisinde Dilan Ulusoy 1'inci, Göksel Yurdakul 2'nci oldu. Emre Onur Sualtı Doğa Yarışması kategorisinde Göksel Yurdakul 1'inci olurken, Kemal Koş 2'nci oldu. Ekrem Akurgal Sualtı Arkeoloji Video kategorisinde yine Göksel Yurdakul 1'inci olurken, 2'nciliği Dilan Ulusoy kazandı. Nurdoğan Özkaya Sualtı Doğa Fotoğraf kategorisinde İvana Ortovic Kronic 1'inci, Jenez Kranye 2'inci oldu. Jale İnan Sualtı Arkeoloji Fotoğraf kategorisinde yine İvana Ortovic Kronic 1'inci, Jenez Kranye de 2'nci oldu. Çevre Ödülü'nü ise Vilademir Mladeoic, Unesco Türkiye Milli Komisyonu Ödülünü Ömer Durak kazandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya 'Kemer Uluslararası Sualtı Günleri' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement