Antalya - Kitap Fuarında Son Gün Izdihamı - Son Dakika
Güncel

Antalya - Kitap Fuarında Son Gün Izdihamı

Antalya - Kitap Fuarında Son Gün Izdihamı

Kitap fuarında son gün izdihamıANTALYA'da Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen kitap fuarında son gün izdihamı yaşandı.

06.11.2016 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kitap fuarında son gün izdihamı

ANTALYA'da Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen kitap fuarında son gün izdihamı yaşandı. Binlerce kişi fuarın son günü Cam Piramit'e geldi. Bu yıl fuarı ziyaret eden kişi sayısının 170 binin üzerine çıktığı tahmin ediliyor.

Antalya'da 28 Ekim ile 6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen kitap fuarı, okurlarla yazarları bir araya getirdi. 350'ye yakın yayın grubu ve 100'e yakın yazarı Antalyalılarla buluşturan kitap fuarında son gün izdihamı yaşandı. Antalyalılar hem yazarların söyleşilerine katılmak, hem de aradıkları kitapları bulabilmek için fuarın son günü Cam Piramit'e akın etti. Yazarlara kitaplarını imzalattırmak isteyen okurlar uzun kuyruklar oluşturdu. Fuara, Antalyalıların gösterdiği ilgi yazarları da sevindirdi.

Vural Savaş, Saygı Öztürk ve Enver Aysever gibi isimlerin yanı sıra, Engin Alan, Ergün Poyraz, Yalçın Küçük, Mustafa Önsel, Oktay Yıldırım, Ali Türkşen gibi Ergenekon ve Balyoz davalarıyla da bilinen yazarlar, fuarın son günü Antalyalılarla bir aradaydı. Ergün Poyraz ile Vural Savaş, satışların çok iyi gittiğini söyledi. Asker kökenli yazarlardan Oktay Yıldırım da son zamanlarda FETÖ'nün ordu içine sızması ve kumpaslarla ilgili kitapların büyük ilgi gördüğünü söyledi. Konyaaltı Kitap Fuarı'nın beklediğinden çok daha kalabalık ve coşkulu olduğunu anlatan Yıldırım, yürütülen mücadeleyi de ayrık otlarının temizlenmesi şeklinde değerlendirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Kitap Fuarında Son Gün Izdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement