Antalya - Konyaaltı Kitap Fuarı 6'ncı Kez Kapılarını Açtı - Son Dakika
Güncel

Antalya - Konyaaltı Kitap Fuarı 6'ncı Kez Kapılarını Açtı

Konyaaltı Kitap Fuarı 6'ncı kez kapılarını açtı Antalya'da Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Kitap Fuarı, 'Barış İçin Okumak Lazım' sloganıyla açıldı.

09.10.2015 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Kitap Fuarı 6'ncı kez kapılarını açtı

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Kitap Fuarı, 'Barış İçin Okumak Lazım' sloganıyla açıldı.

Cam Piramit'te düzenlenen açılış törenine CHP Antalya Milletvekilleri Deniz Baykal, Mustafa Akaydın, Niyazi Nefi Kara, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Güzel, Turizm İl Müdürü İbrahim Acar, Akdeniz Üniversitesi Rektörü İsrafil Kurtcephe, Antalya Müftüsü Osman Artan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kitap fuarı, katılımcıların birlikte kurdele kesimiyle açıldı. Protokol daha sonra fuarı gezerek kitap aldı. 133 yayınevi ile 94 yazarın okurla buluşacağı kitap fuarında söyleşiler, yazarların imza günleri olacak. 18 Ekim'e kadar açık kalacak fuarın kapıları saat 09.00'da açılıp saat 21.00'de kapanacak.

Kitap fuarına katılan ve 'CHP Neden İktidar Olamaz' adlı kitabını imzalayan Vural Savaş, son günlerde yargıda yaşananları değerlendirdi. Vural Savaş, "Herkes şunun bilincinde. Bugün tarafsız yargı diye bir şey bırakmadılar. Eskiyi kötüleyenler de doğrudan doğruya verdikleri özel mahkemeler gibi misaller var" dedi. Türk yargısının son yıllara gelinceye kadar tarafsızlığını muhafaza ettiğini ifade eden Vural Savaş, "Kendi pisliklerini örtmek isteyenler, yargının eskiden beri böyle olduğunu ve askeri güdüm altında bulunduğunu söylüyor. Türk yargısı hiçbir zaman böyle devir yaşamamıştır. Bir tek örnek de gösteremezler. Yargı hiçbir zaman böyle devir yaşanmamıştır. Bana soruyorlar, 'yargı nereye gidiyor' diye. Yargı diye bir şey kalmadı ki nereye gittiğini söyleyeyim" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Konyaaltı Kitap Fuarı 6'ncı Kez Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement