Antalya Konyaaltı Sahili'nde Bayram Sonrası Yoğunluk - Son Dakika
Güncel

Antalya Konyaaltı Sahili'nde Bayram Sonrası Yoğunluk

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde güneşin yüzünü göstermesiyle yerli ve yabancı turistler denizin ve sıcak havanın tadını çıkardı. Ramazan Bayramı sonrası 23 derece sıcaklıkta ve yüzde 43 nem oranında sahilde yoğunluk oluştu. Tatilciler denize girerken bazıları güneşlendi, bazıları da gölgeliklerde zaman geçirdi. Sahilde bulunanlar ise yürüyüş yaptı ve anı ölümsüzleştirdi.

24.04.2023 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde, bayram sonrası güneaşin yüzünü göstermesiyle yoğunluk oluştu. Sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler denizin ve sıcak havanın tadını çıkardı.

Hava sıcaklığının 23 derece, nem oranının yüzde 43 ölçüldüğü Antalya'da, Ramazan Bayramı'ndan sonra güneşin yüzünü göstermesiyle Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluştu. Hafif esen rüzgara aldırmayan bazı tatilciler denize girerken, bazıları güneşlendi, bazıları da sahilin kıyı kesimindeki gölgeliklerde zaman geçirdi. Sahilde bulunan bazı kişiler ise kıyı bandındaki banklarda oturmanın yanı sıra, falez varyant seyir terasında fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Güzel havayla birlikte birçok tatilci de yürüyüşü tercih etti. (DHA)

Antalya Konyaaltı Sahili\'nde Bayram Sonrası Yoğunluk
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Konyaaltı Sahili'nde Bayram Sonrası Yoğunluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement