Antalya Kültür Sanat Vakfı'nda (Aksav) Genel Kurul Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Antalya Kültür Sanat Vakfı'nda (Aksav) Genel Kurul Yapıldı

Antalya Kültür Sanat Vakfı'nda (AKSAV) Genel Kurul yapıldı.

30.03.2013 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Kültür Sanat Vakfı'nda (AKSAV) Genel Kurul yapıldı.

Altın Portakal Film Festivali'nin düzenleyici kuruluşu Antalya Kültür Sanat Vakfı'nın (AKSAV) olağan genel kurulu, Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi Düden Salonu'nda gerçekleştirildi.

AKSAV Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şanlı, Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin 50'nci yıl dönümü olacak bu yıl Ekim ayındaki etkinliklere ilişkin 6 kişilik Yönetimin Kurulu'nun dışında 24 kişiden oluşan bir de İcra Kurulu oluşturulacağını açıkladı.

3 yıldır AKSAV'ın Büyükşehir Belediyesi ile işbirliğinde düzenlediği Televizyon Ödülleri'nin ise bu yıl Büyükşehir Belediyesi'nce yapılacağını belirten Şanlı, prosedür gereği AKSAV'a ayrılacak paranın ihalesinin geç kalması nedeniyle bütçe ayrılamadığını, 3 yıldır AKSAV'ın üstlendiği Televizyon Ödülleri'nin Büyükşehir'in yapacağı ve bürokratik olarak AKSAV'ın da destekleyeceğini dile getirdi.

Genel kurul sonrası ise yönetim kurulu asil üyeleri Arif Bulut, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan bir temsilci, Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu, Erdoğan Tekin, Hüseyin Şanlı ve Şebnem Bahar'dan oluştu.

Yedek üyelere ise Tufan Dağıstanlı, Yılmaz Erel, Bekir Kumbul, Müfit Kayacan, belediye iştiraki ANET A.Ş. temsilcisi ve Ahmet Rauf Ulusoy oldu. Denetim Kurulu'na ise Ali Eyüpoğlu, Hulusi Güven Ülker ve Atıl Pekşen'den oluşurken yedek üyeler belediye iştiraki EKDAĞ A.Ş. temsilcisi, Cemal Kumbul ve Emin Ülgen olarak belirlendi.

(ÇY-

30.03.2013 18: 16: 44

TSI

NNNN - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Kültür Sanat Vakfı'nda (Aksav) Genel Kurul Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement