Antalya Manavgat'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Antalya Manavgat'ta Uyuşturucu Operasyonu

Manavgat'ta uyuşturucu operasyonuMANAVGAT'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir evde uyuşturucu madde ele geçirilirken, evin bir odasının uyuşturucu yetiştirmek amacıyla laboratuvar olarak kullanıldığı belirlendi.

29.07.2017 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

MANAVGAT'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir evde uyuşturucu madde ele geçirilirken, evin bir odasının uyuşturucu yetiştirmek amacıyla laboratuvar olarak kullanıldığı belirlendi.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ilçe merkezinde bir kişinin uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarı üzerine çalışmalara başladı. A.A. olduğunu belirlediği şüphelinin Eski Hisar Mahallesi'ndeki evine perşembe saat 22.30 sıralarında operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada uyuşturucu skunk maddesi yetiştirmek amacıyla bir odada laboratuvar kurulduğu tespit edildi.

Evde yapılan aramada 1 kilo 388 gram skunk maddesi, 13 kök dikili ve 2 kök kurutulmuş Hint keneviri, 58 alüminyum folyoya sarılı olarak satışa hazır vaziyette 14 gram Hint keneviri tohumu, şeffaf poşet içerisinde 77 gram Hint keneviri tohumu, 2 hassas terazi, 40 plastik şişeler içerisinde uyuşturucu madde yetiştirmede kullanılan kimyasal madde, 3 şeffaf poşet içerisinde uyuşturucu madde yetiştirmede kullanılan 4.1 gram kimyasal madde, 10 bitki yetiştirmede kullanılan lamba, aspiratör aparatı, 5 alüminyum boru, 3 havalandırma cihazı, 9 vantilatör, 3 kenevir dallarını kesmekte kullanılan makas, 12 kenevir yetiştirmekte kullanılan tapa, akımölçer, 5 programlanabilir priz, 3 ısı ölçer, 2 pH ölçer, 5 uyuşturucu maddeleri öğütme aparatı, 44 uyuşturucu madde paketlemede kullanılan plastik tüp, uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat, şüpheli A.A. adına düzenlenmiş sahte ehliyet, kurusıkı tabanca, 7 fişek ve şarjör, uyuşturucu satışından kazanıldığı değerlendirilen 1470 Euro, 740 Dolar ve 405 lira ele geçirildi.

Göz altına alınan şüpheli A.A. işlemlerinin ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Antalya Manavgat\'ta Uyuşturucu Operasyonu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Manavgat'ta Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement