Antalya'nın bazı ilçelerinde karla mücadele çalışması yapılıyor - Son Dakika
Güncel

Antalya'nın bazı ilçelerinde karla mücadele çalışması yapılıyor

Antalya\'nın bazı ilçelerinde karla mücadele çalışması yapılıyor

Antalya'nın Korkuteli ve Kemer ilçelerinin yüksek kesimlerinde karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

13.01.2023 18:46  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ve Kemer ilçelerinin yüksek kesimlerinde karla mücadele çalışmaları devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kentin sahil kesimlerinde etkili olan sağanak yüksek kesimlerde kara dönüştü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kar kalınlığının Korkuteli'nin yüksek kesimlerinde yer yer 50 santimetreye ulaşması nedeniyle kapanan yollarda çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler ekiplerince yolda kalan araçlar kurtarılırken buzlanmaya karşı tuzlama yapılıyor.

Kemer ilçesinde karla mücadele ???????

Kemer'in yüksek kesimlerinde de kar nedeniyle yayla yolları ulaşıma kapandı.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ovacık, Dörtçam, Pınarcık Başı ve Söğütcuma yaylalarında etkili olan yağış nedeniyle kapanan yolları iş makinelerinin yardımıyla açıyor.

Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, Kemer yaylalarında yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için karla kaplanan yolların açıldığını ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'nın bazı ilçelerinde karla mücadele çalışması yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'deki Balıkçılar Havaların Isınmasıyla Satışlarda Azalma Yaşıyor
    10:05 Eskişehir'deki Balıkçılar Havaların Isınmasıyla Satışlarda Azalma Yaşıyor

    Eskişehir'deki balıkçı esnafı, son günlerde havaların ısınmasıyla birlikte satışlarının azaldığını belirtti. Balık tezgahlarında balık olmasına rağmen sıcak hava nedeniyle talebin düştüğü ifade edildi. Balıkçılar, küçük teknelerin avlanmaya devam ettiğini ve taze balık bulunmaya devam ettiğini vurguladı. Fiyatlarda ise bir değişiklik olmadığı ve balığın etten daha ucuz olduğu belirtildi.

  • Didimli turizm öğrencileri Turizm Haftası'nı düzenledi
    10:03 Didimli turizm öğrencileri Turizm Haftası'nı düzenledi

    Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından Turizm Haftasına özel program düzenlendi. Programa Didim Kaymakamı, Garnizon Komutanı, okul müdürleri, STK ve kurum amirleri ile veliler katıldı. Programda yapılan konuşmalarda turizmin önemi vurgulandı ve Genç Şefler yarışmasında başarılı olan öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Tekirdağ'da Uyuşturucu Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı
    10:03 Tekirdağ'da Uyuşturucu Operasyonunda 11 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa, Çerkezköy ve Saray ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 11 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yapılan aramalarda 140 gram sentetik uyuşturucu, 409 uyuşturucu hap ve 8 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Tarım ilaçsız, çekirdeksiz üzümler geliyor
    10:01 Tarım ilaçsız, çekirdeksiz üzümler geliyor

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Bülent Köse tarafından yürütülen proje ile hastalıklara dayanıklı, üzerinde tarım ilacı kalıntısı olmayan, çekirdeksiz üzümler geliştirilecek. Karadeniz'e özgü 'kokulu üzüm' de çekirdeksiz üzüm haline getirilerek ticarileştirilecek.

  • Eskişehir'de Abartılı Egzoz ve Hatalı Parka Cezalar Yağdı
    10:01 Eskişehir'de Abartılı Egzoz ve Hatalı Parka Cezalar Yağdı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından abartılı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara yönelik yapılan çalışmalarda toplam 643 bin 955 TL cezai işlem uygulandı. Denetimler sonucunda 15 araç sürücüsüne abartılı egzozdan dolayı 96 bin 585 TL, 96 araca duraklamanın yasak olduğu yerlerde duraklamaktan 66 bin 240 TL ve 757 araca taşıt yolu üzerinde park ihlali yapmaktan 481 bin 130 TL para cezası kesildi.

  • Bursa'da mağarada define faciası: 1 kişi öldü, mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor
    09:59 Bursa'da mağarada define faciası: 1 kişi öldü, mahsur kalanları kurtarma çalışmaları sürüyor

    Bursa'nın İznik ilçesinde kaçak kazı yapan definecilerden biri göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Mahsur kalan 2 kişi için kurtarma çalışmaları devam ediyor. Jandarma, AFAD ve JAK ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Ağrı'da Yaralı Halde Bulunan Şahin Tedavi Altına Alındı
    09:58 Ağrı'da Yaralı Halde Bulunan Şahin Tedavi Altına Alındı

    Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından yapılan devriye faaliyeti sırasında yaralı bir şahin kuşu bulundu. Yaralı şahin, Ağrı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edilerek tedavi edilmeye başlandı.

  • Erzurum'da Türkiye Curling 2. Lig Yükselme Final Müsabakaları Başladı
    09:58 Erzurum'da Türkiye Curling 2. Lig Yükselme Final Müsabakaları Başladı

    Türkiye Curling Federasyonu'nun 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Türkiye Curling 2. Lig Yükselme Final Müsabakaları, Erzurum Yakutiye Curling Salonu'nda başladı. 7 il, 15 kulüp, 16 takım, 7 hakem, 16 antrenör ve yaklaşık 80 sporcu bu müsabakalara katılıyor. Yükselme finalleri sonrasında derece yapan takımlar, Erzurum Curling Salonu'nda yapılacak olan Türkiye Curling 2. Lig Müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.

  • Ferhan Şensoy'un Hayrola Karyola oyunu AKM'de sahnelendi
    09:58 Ferhan Şensoy'un Hayrola Karyola oyunu AKM'de sahnelendi

    Ferhan Şensoy'un kaleme aldığı Hayrola Karyola oyunu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sanatseverlerle buluştu. Oyunda müzik eşliğinde seyirciyle etkileşim halinde olan genç çiftlerin komik ve trajik durumları anlatılıyor. Oyun, geleneksel Türk tiyatrosu normlarından yararlanılarak sahneleniyor. Oyuncular, oyunu keyifle oynadıklarını ve yeni eklemelerle daha keyifli bir boyut kazandığını belirtiyor.

  • Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu: 10 gözaltı
    09:57 Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu: 10 gözaltı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 52 personel ile yapılan şafak operasyonunda 10 kişi yakalandı. Operasyonda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi. Gözaltına alınan 9 kişi tutuklandı.


Advertisement