Antalya'nın Projeleri Katarlı Yatırımcılara Anlatılacak - Son Dakika
Güncel

Antalya'nın Projeleri Katarlı Yatırımcılara Anlatılacak

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yürüttükleri mega projeleri Katarlı iş adamlarına anlatacağını bildirdi.

16.01.2018 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yürüttükleri mega projeleri Katarlı iş adamlarına anlatacağını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye ile Katar arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Sheikh Tamim Bin Hamad Al Thani düzeyinde yürütülen "EXPO Turkey by Qatar Fuarı" ikinci kez düzenlenecek.

Söz konusu fuar için Katar'ın başkenti Doha'ya giden Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri tanıtacağını ifade etti.

Doha'da 15-18 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek fuara, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin de katılacağını belirten Türel, Kruvaziyer Liman, Boğaçayı Projesi, yat limanı ve marina projeleri, Tünektepe Projesi gibi Antalya'nın değerini artıracak projeleri anlatacağını vurguladı.

Cazip yatırım fırsatı arayan Katarlı yatırımcıları kente davet edeceğini aktaran Türel, Katar'daki temaslarının iki gün süreceğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'nın Projeleri Katarlı Yatırımcılara Anlatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement