Antalya Öldürdüğü Eski Nişanlısını 'Senin de Sonun Diğer Kadınlar Gibi Olacak' Diye Tehdit Ediyormuş - Son Dakika
Güncel

Antalya Öldürdüğü Eski Nişanlısını 'Senin de Sonun Diğer Kadınlar Gibi Olacak' Diye Tehdit Ediyormuş

Antalya'da eski nişanlısı Nuri Karaata (35) tarafından tüfekle öldürülen Simge Yıldız'ın (26) 1 yıl önce nişanı bozduğu, o tarihten bu yana Karaata tarafından Senin de sonun diğer kadınlar gibi olacak.

19.12.2018 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da eski nişanlısı Nuri Karaata (35) tarafından tüfekle öldürülen Simge Yıldız'ın (26) 1 yıl önce nişanı bozduğu, o tarihten bu yana Karaata tarafından Senin de sonun diğer kadınlar gibi olacak. Seni de ben öldüreceğim' şeklinde tehdit edildiği ortaya çıktı.

Antalya'da dün işe gitmek için evden ayrılan Simge Yıldız, eski nişanlısı Nuri Karaata tarafından sokak ortasında tüfekle vurularak öldürüldü. Nuri Karaata, kadını öldürdüğü yere 20 metre uzaklıkta aynı tüfekle başına ateş ederek yaşamına son verdi. Olayın ardından cesetler otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Otopsisi tamamlanan Simge Yıldız'ın cenazesi, bugün sabah saatlerinde ailesine teslim edildi. Uncalı Mezarlığı'nda Simge Yıldız için cenaze töreni düzenlendi. Törene Simge Yıldız'ın annesi Gülsüm Yıldız, babası Mahmut Yıldız, engelli kız kardeşi Goncanur Yıldız ve yakın arabaları ile çalıştığı özel hastanedeki mesai arkadaşları katıldı. Acılı anne Gülsüm Yıldız ile tek kardeşi Goncanur, tabut başında uzun süre gözyaşı döktü. Cenaze namazının ardından Yıldız'ın cenazesi, defnedilmesi için Nebiler Mezarlığı'na gönderildi.

1 YILDIR ÖLÜMLE TEHDİT EDİYORMUŞ

Ayakta durmakta güçlük çeken acılı baba Mahmut Yıldız, yakınlarının desteğiyle bir banka oturtuldu. Cinayetle ilgili ilginç bir de detay ortaya çıktı. Genç kızın iş arkadaşlarının verdiği bilgiye göre, 1 yıl önce Simge Yıldız ve Nuri Karaata'nın ayrıldığı, o günden bu yana Karaata'nın kadını 'Senin de sonun diğer kadınlar gibi olacak. Seni de ben öldüreceğim' diye tehdit ettiği ortaya çıktı.

Antalya Öldürdüğü Eski Nişanlısını \'Senin de Sonun Diğer Kadınlar Gibi Olacak\' Diye Tehdit Ediyormuş
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Öldürdüğü Eski Nişanlısını 'Senin de Sonun Diğer Kadınlar Gibi Olacak' Diye Tehdit Ediyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement