Antalya Pazar Esnafı Tezgahını Mehmetçik İçin Açtı - Son Dakika
Güncel

Antalya Pazar Esnafı Tezgahını Mehmetçik İçin Açtı

Pazar esnafı tezgahını Mehmetçik için açtıAntalya'nın Manavgat ilçesinde pazar esnafı Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklere destek amacıyla 2 günlük hasılatlarını bağışlama kararı aldı.

18.02.2018 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazar esnafı tezgahını Mehmetçik için açtı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde pazar esnafı Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklere destek amacıyla 2 günlük hasılatlarını bağışlama kararı aldı. Bu amaçla hareket eden esnaf, bugün tezgahını Mehmetçik için açtı.

Manavgat'ta bugün kurulan pazarda bir grup esnaf tezgahını Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik için açtı. Pazar esnafı tezgahlarında "Bugün bu tezgahtaki satışların kazancı Afrin'deki Mehmetçiklere bağışlanacak" yazılı tabelalarla meyve ve sebze satışı yaptı. Satışların yarın da devam edeceğini belirten esnaf, vatandaşın gösterdiği ilgiden memnun oldu. Esnaf Tahir Ünal, televizyonda bir simitçinin günlük hasılatını Afrin için bağışladığı haberini gördükten sonra kendilerinin de böyle bir kampanya düzenlemek istediklerini söyledi. Pazarcı arkadaşları ve Manavgat Seyyar ve Sabit Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan'la bu düşüncesini paylaştığını ve herkesin bu fikri onayladığını belirten Ünal, "Bizim devletimiz güçlü bir devlet. Afrin'de teröristlerle çarpışan askerlerimizin herhangi bir ihtiyacının olduğunu düşünmüyoruz. Ancak manevi olarak birlik ve beraberliğimizi göstermemiz gereken günlerden geçiyoruz. Biz millet olarak askerimizin yanında olduğumuzu göstermeliyiz" dedi. Tahir Ünal, yarın akşam elde edilen geliri herkesin adının yazılı olduğu formlarla imza karşılığında toplayacaklarını ve gereğinin yapılması amacıyla kaymakamlığa teslim edeceklerini de kaydetti. Manavgat Seyyar ve Sabit Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Manavgatlıların devletine ve milletine her zaman sahip çıktığını belirterek, pazarcı esnafının kendilerinden bağımsız olarak böyle bir düşünce içinde hareket etmelerini memnuniyet verici olduğunu vurguladı. Vatandaş da pazarcı esnafının böyle bir kampanya yapmasından dolayı çok memnun olduklarını aktarırken, askerlerin durumunu düşündüklerini için kendilerine teşekkür etti.

Antalya Pazar Esnafı Tezgahını Mehmetçik İçin Açtı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Pazar Esnafı Tezgahını Mehmetçik İçin Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement