Antalya Polis, Bayramda Tam Kapasite Çalışacak - Son Dakika
Güncel

Antalya Polis, Bayramda Tam Kapasite Çalışacak

Polis, bayramda tam kapasite çalışacakANTALYA'da Kurban Bayramı öncesi trafikte can kaybı olmaması için tüm tedbirlerin alındığını belirten Trafikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Cem Gencer, gece ve gündüz aralıksız görev yapacaklarını dile getirdi.

25.08.2017 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis, bayramda tam kapasite çalışacak

ANTALYA'da Kurban Bayramı öncesi trafikte can kaybı olmaması için tüm tedbirlerin alındığını belirten Trafikten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Cem Gencer, gece ve gündüz aralıksız görev yapacaklarını dile getirdi.

Vatandaşların kazasız belasız bir bayram geçirmesini arzuladıklarını belirten Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Cem Gencer, bayram için ciddi tedbirler aldıklarını söyledi. Gencer, Şehir içinde ve dışında denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Özellikle bayram süresince her 30 kilometrede bir ekibimiz görev yapacak. Bunun yanında büyük yoğunluk beklediğimiz Konya- Antalya istikameti Denizli- Antalya ve Burdur- Antalya istikametinden gelişte ciddi yoğunluk olacağını öngörüyoruz. Bugün itibariyle başlayan yoğunluğun bayram sonuna kadar süreceğini tahmin ediyoruz. Bu nedenle ekiplerimizin tamamı tüm güzergahlarda tam kapasite ile çalışacak diye konuştu.

Yoğunluğun bulunduğu bölgelerde birebir aynı ebatta yapılan maket arabaların bırakılacağını söyleyen Gencer, Bu maketlerin de faydalı olacağını inanıyorum. Üstelik bu maketlerin üzerinde çakar var. Hepsi birer gerçek polis ekip arabası gibi duruyor. Ayrıca bunların yerini sürekli değiştireceğiz. Öncesinde ya da sonrasına gerçek ekip arabası görev yapacak dedi.

Antalya Polis, Bayramda Tam Kapasite Çalışacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Polis, Bayramda Tam Kapasite Çalışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement