Antalya sea to sky'da 'hayatıma kastım yok, kaskım var' projesi tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Antalya sea to sky'da 'hayatıma kastım yok, kaskım var' projesi tanıtıldı

Sea to Sky'da 'Hayatıma kastım yok, kaskım var' projesi tanıtıldıAntalya'nın Kemer ilçesinde 28 ülkeden 260 sporcunun katılımıyla düzenlenen Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı'nda açılan stantta 'Hayatıma kastım yok, kaskım var' projesi tanıtıldı.

26.09.2019 13:34  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sea to Sky'da 'Hayatıma kastım yok, kaskım var' projesi tanıtıldı

Antalya'nın Kemer ilçesinde 28 ülkeden 260 sporcunun katılımıyla düzenlenen Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı'nda açılan stantta 'Hayatıma kastım yok, kaskım var' projesi tanıtıldı. Stantta ünlü sporcuların kasklarına 'Hayatıma kastım yok, kaskım var' stickerları yapıştırıldı.

Kemer'de bu yıl 10'uncusu düzenlenen Sea to Sky Enduro Motosiklet Yarışı'nda, İçişleri Bakanlığı himayesinde Antalya Valiliği tarafından başlatılan 'Hayatıma kastım yok, kaskım var' projesi kapsamında jandarma ve emniyet trafik timleri tarafından stant kuruldu. 28 ülkeden 260 sporcunun katıldığı yarışma alanında açılan stantta, özellikle kasksız motosiklet kullanan sürücülerin yaşadığı kazalarda ölüm veya sakat kalma oranın yüksek olması nedeniyle kasksız motosiklet kullanılmaması konusunda uyarılarda bulunuldu. Yarışmaya katılan sporculardan bazıları kasklarına projenin de sloganı olan 'Hayatıma kastım yok, kaskım var' ve 'Hayatı kafama takıyorum' yazılı stikerlar taktı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kemer Kaymakam Murtaza Dayanç, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile enduro motosiklet yarışlarında dünyanın en iyi 10 sporcusu arasında yer alan Avusturalyalı Tim Coleman ile İzlandalı kadın sporcu Anita Hauksdottir gibi sporcular da stanta gelerek projeye destek verdi. Protokol üyeleri ve ünlü sporcular 'Hayatıma kastım yok, kaskım var' ve 'Hayatı kafama takıyorum' sloganlarını söyledi.

Antalya sea to sky\'da \'hayatıma kastım yok, kaskım var\' projesi tanıtıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya sea to sky'da 'hayatıma kastım yok, kaskım var' projesi tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement