Antalya - Serik'te Taksicilerin Eylemi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Antalya - Serik'te Taksicilerin Eylemi Sürüyor

Antalya - Serik\'te Taksicilerin Eylemi Sürüyor

Serik'te taksicilerin eylemi sürüyorANTALYA'nın Serik İlçesi Kadriye turizm merkezinde, otellerdeki araç kiralama şirketlerinin korsan taşıma yaptığı ve VIP araçlarla müşteri taşındığı iddiasıyla eylem başlatan taksiciler bugün de eylemi sürdürdü.

25.09.2016 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serik'te taksicilerin eylemi sürüyor

ANTALYA'nın Serik İlçesi Kadriye turizm merkezinde, otellerdeki araç kiralama şirketlerinin korsan taşıma yaptığı ve VIP araçlarla müşteri taşındığı iddiasıyla eylem başlatan taksiciler bugün de eylemi sürdürdü.

Serik Kadriye Taksiciler Kooperatifi üyesi bir grup taksici Kadriye'deki 5 yıldızlı bir otel önünde eylem yaptı. Polisin çevrede güvenlik önlemi aldığı eylemde kontak kapatan taksicilere Serik Otomobilciler Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Belek Taksiciler Kooperatifi Başkanı Ahmet Karakoyun da destek verdi.

Taksiciler adına açıklama yapan Kadriye Taksiciler Kooperatifi Başkanı Abdullah Kocabıyık, araç kiralama şirketlerinin (rent a car) taksicilerin ekmeğiyle oynadığını söyledi. Kocabıyık, "3 yıldır bunlarla uğraşıyoruz. Otel içerisinden müşteri alıp transfer yapıyorlar. Böyle bir yetkileri yok. Bazı oteller de VIP servis yapıyor. Biz mağdur oluyoruz. Bu oteli defalarca uyarmamıza rağmen yine bildiklerini yapıyorlar. ya bu 'rent a car'cı bu otelden gidecek, gitmediği sürece burada eylemimize devam edeceğiz" dedi.

Açıklamanın ardından otelin güvenlik müdürüyle görüşen Başkan Kocabıyık, yarın sabah yine aynı yerde eylem yapacaklarını ve bu iş çözümlenene kadar eylemi sürdüreceklerini söyledi. Bu sırada otelden çıkan ve turist taşıyan bir aracı polis durdurarak belge kontrolü yaptı. Yapılan kontrolünde eksik belgesi olduğu tespit edilen araçla ilgili sürücüye cezai işlem uygulanırken, araç ise 15 gün trafikten men edilerek, otoparka çekildi.

Eylemin ardından taksiciler dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Serik'te Taksicilerin Eylemi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement