Antalya Sokrates Ödülü'nü Kokteylle Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Antalya Sokrates Ödülü'nü Kokteylle Tanıttı

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım kokteyline Kumluca Kaymakam Salih Işık, Finike Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Pazarbaş, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş katıldı.

05.07.2013 17:35  Güncelleme: 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen tanıtım kokteyline Kumluca Kaymakam Salih Işık, Finike Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Pazarbaş, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Türkiye'de ilk kez bir ilçe belediyesine ve başkanına verilen bu ödülün Kumluca'nın son yıllardaki gelişiminin bir göstergesi olduğunu söyledi.

ÖDÜLDE HERKESİN PAYI VAR

Ödülün Kumluca'nın statüsünü önemli derecede etkileyeceğine inandığına vurgu yapan Başkan Çetinkaya, EBA ve Sokrates Ödülü hakkında katılımcılara bilgi verdi. Ödülün bu yıl 7 kente verildiğini anlatan Başkan Çetinkaya, Bu ödülün alınmasında ilçede dünden bugüne hizmet eden herkesin payı var. Hizmet edenlerin emeklerinin boşa gitmediğini görmekten dolayı çok mutlu olduk dedi.

ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ

Elde edilen başarının ekip çalışmasından kaynaklandığını dile getiren Kaymakamı Salih Işık ise 60 yıllık belediye, 55 yıllık ilçe mazisi olan Kumluca'nın altyapı ve temel sorunlarını çözmüş modern bir şehir haline geldiğini söyledi. İlçedeki okullaşma sorununun da çözüldüğünü anlatan Kaymakam Işık, en önemli sorun olan Kumluca Meslek Yüksekokulu inşaatının da bir an önce bitirilerek, yeni döneme yetiştirilmesini arzuladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer ile belediyede staj yapan öğrenciler tarafından Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya çiçek takdim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Sokrates Ödülü'nü Kokteylle Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement