Antalya Solunumu Duran Yaralıyı Yoldan Geçen Doktor Hayata Döndürdü Hd - Son Dakika
3.Sayfa

Antalya Solunumu Duran Yaralıyı Yoldan Geçen Doktor Hayata Döndürdü Hd

Solunumu duran yaralıyı yoldan geçen doktor hayata döndürdüANTALYA'nın Serik ilçesinde otomobil ve motosikletin çarpıştığı kazada yaralanan ve solunumun duran Mehmet Çiçek (44), yoldan tesadüfen geçen doktor ve hemşirenin müdahalesiyle hayata döndürüldü.

05.08.2018 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Solunumu duran yaralıyı yoldan geçen doktor hayata döndürdü

ANTALYA'nın Serik ilçesinde otomobil ve motosikletin çarpıştığı kazada yaralanan ve solunumun duran Mehmet Çiçek (44), yoldan tesadüfen geçen doktor ve hemşirenin müdahalesiyle hayata döndürüldü.

Belek- Kadriye turizm yolundaki kaza, dün 18.30 sıralarında meydana geldi. Belek'ten Kadriye yönüne seyreden Mehmet Balaban'ın kullandığı 07 FGB 85 plakalı otomobile, aynı yöne giden Mehmet Çiçek'in kullandığı plakasız motosiklet arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kaskı bulunmayan motosiklet sürücüsü yola savruldu. Çeşitli yerlerinden yaralanan Mehmet Çiçek'e, tesadüfen olay yerinden geçen Dr. Ahmet Demir ve Serik Devlet Hastanesi'nde görev yapan Neriman Kılınç müdahale etti. Çiçek, daha sonra gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Mehmet Çiçek daha sonra Antalya'ya sevk edildi.

Yaralıya ilk müdahaleyi yapan Dr. Ahmet Demir, Kazayı görünce hemen durdum. Gerekli müdahaleyi yaptım. Hemen sonra kaza yerinden geçen hemşire Neriman Hanım da destek verdi. Yaralının solunumu yoktu. Müdahale ettik ve hayati organları geri döndü. Hayati bulguları geri döndü. Sol dizinde açık yarası vardı. Boynu zedelenmişti. Hekim olarak yapılması gerekeni yaptım dedi.

Antalya Solunumu Duran Yaralıyı Yoldan Geçen Doktor Hayata Döndürdü Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Antalya Solunumu Duran Yaralıyı Yoldan Geçen Doktor Hayata Döndürdü Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement