Antalya Stadı'nın Spor Salonu 2016'da Hizmete Girecek - Son Dakika
Spor

Antalya Stadı'nın Spor Salonu 2016'da Hizmete Girecek

Antalya Stadı\'nın Spor Salonu 2016\'da Hizmete Girecek

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, yapımı devam eden spor salonunun 2016 yılında hizmete gireceğini söyledi.

15.08.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, yapımı devam eden spor salonunun 2016 yılında hizmete gireceğini söyledi.

Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu TSYD Antalya Şube Başkanı Emin Demir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tongülüs ile Erkan Erman'ı TSYD Antalya şubesinde ziyaret etti. Ziyarette konuşan Hacıcaferoğlu, Antalya Stadı'nın eksikliklerinin hızla giderildiğini, kısa sürede maça hazır hale geleceğini belirterek, "Stadın koltuklarının montesi devam ediyor. Aynı bölgede yapılan spor salonu inşaatı da hızla sürüyor. Spor salonu 2016 yılında hizmete girecek. Bu salon ulusal ve uluslararası çok sayıda spor müsabakasına ev sahipliği yapacak" dedi.

Hacıcaferoğlu, TSYD'nin önemine de değinerek, TSYD Antalya Şubesi ile her türlü spor organizasyonunda işbirliği yapacaklarını ifade etti. Emin Demir de yaptığı konuşmada, Antalya'da tüm kuruluşlarla olduğu gibi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile de güzel ilişkilerini sürdüreceklerini, birlikte ortak projeler üretebileceklerini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalya Stadı'nın Spor Salonu 2016'da Hizmete Girecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement