Antalya Televizyon Ödülleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Antalya Televizyon Ödülleri Başladı

Antalya Televizyon Ödülleri Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen '3.Antalya Televizyon Ödülleri' açılış kokteyliyle başladı.

21.04.2012 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen '3. Antalya Televizyon Ödülleri' açılış kokteyliyle başladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın kokteylde yaptığı konuşmada, Antalya Televizyon Ödülleri'nin 3'üncü yaşında çok büyük bir ivme kazandığını belirterek, "Televizyon dünyasının yöneticisinden senaristine kadar tüm emekçilerini kutluyorum. Onları ödüllendirmekteki amacımız Türk halkının minnetlerini sunmak" dedi.

Televizyon sektörünün Türkiye'yi, Avrupa'dan Ortadoğu'ya kadar büyük bir coğrafyada son derece tanınır ve sevilir hale getirdiğini kaydeden Akaydın, "Politikacıların yapamadığı kardeşlik, sevgi ve barış ortamını onlar yarattı" diye konuştu. .

Açılış töreninde 3. Antalya Televizyon Ödülleri'nin gerçekleşmesini sağlayan sponsorlara da plaket verildi. Organizasyonun sponsorları Volvo, Universal Bilgisayar, Memorial Hastaneleri ve ana iletişim sponsoru TV 8 yetkilileri plaketlerini AKSAV Başkan Vekili Arif Bulut'un elinden aldı. Gecede misafirler sevdikleri dizilerin oyuncularıyla buluşma fırsatı yakaladı. Opera sanatçısı Devrim Demirel direktörlüğünde bir de konser gerçekleştirildi. Bu gece saat 20.00'den itibaren TV 8 televizyonundan canlı

yayınlanacak ödül töreninde izlenme rekorları kıran 'Adını Feriha Koydum', 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi', 'Hayat Devam Ediyor', 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' ve 'Umutsuz Ev Kadınları' dizileri En İyi Drama Dizisi dalında yarışacak. Erdal Beşikçioğlu, Fikret Kuşkan, Nejat İşler, Halit Ergenç ve Erkan Petekkaya En İyi Drama Erkek Oyuncu dalında; Meltem Miraloğlu, Deniz Çakır, Meryem Uzerli, Ayça Bingöl, Songül Öden ise En İyi Drama Kadın Oyuncu dalında yarışacak. En İyi Komedi Dizisi dalında '1 Erkek 1

Kadın', 'Leyla ile Mecnun', 'Seksenler', 'Yahşi Cazibe', 'Yalan Dünya' yarışacak. En İyi Komedi Kadın adayları Demet Evgar, Oya Başar, Ebru Cündübeyoğlu, Aslıhan Gürbüz ve Füsun Demirel olurken; En İyi Komedi Erkek oyuncu adayları ise Emre Karayel, Tarık Ünlüoğlu, Ali Atay, Rasim Öztekin, Olgun Şimşek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya Televizyon Ödülleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.


Advertisement