Antalya Turizm Sezonu Öncesinde Manavgat'ta Huzur Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Antalya Turizm Sezonu Öncesinde Manavgat'ta Huzur Uygulaması

Turizm sezonu öncesinde Manavgat'ta huzur uygulamasıAntalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta, turizm sezonu öncesinde çok sayıda polisin katılımıyla huzur uygulaması gerçekleştirildi.

23.04.2018 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm sezonu öncesinde Manavgat'ta huzur uygulaması

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Manavgat'ta, turizm sezonu öncesinde çok sayıda polisin katılımıyla huzur uygulaması gerçekleştirildi.Manavgat'ta bar, restoran, kafe ve kahvehane gibi çeşitli eğlence mekanlarına yönelik uygulamada, Asayiş Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte narkotik köpekleri de yer aldı. Manavgat ırmak kenarında bulunan eğlence mekanları narkotik köpeği tarafından aranırken, vatandaşların kimlik kontrolleri yapıldı ve işyerleri denetlendi.

Turizm sezonu öncesinde genel ahlak, suçun önlenmesi ve suça konu eşyaların bulunması ile aranılan kişilerin yakalanması amacıyla yapılan uygulamada, 12 işyerine yasal mevzuata aykırı davranmaktan, 1 işyerine ise sigara içilmesi nedeniyle işlem yapıldı. Manavgat'ın önemi nedeniyle emniyet birimleri tarafından, vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması ve suçun engellenmesi amacıyla uygulamaların sık aralıklarla gerçekleştirileceği belirtildi.

Antalya Turizm Sezonu Öncesinde Manavgat\'ta Huzur Uygulaması
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Turizm Sezonu Öncesinde Manavgat'ta Huzur Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement