Ülserli Hastaya Kanser Teşhisi Koydu - Son Dakika
Güncel

Ülserli Hastaya Kanser Teşhisi Koydu

Ülserli Hastaya Kanser Teşhisi Koydu

Antalya'da 2011 yılında mide yanması şikayetiyle özel bir hastaneye giden 73 yaşındaki Süleyman Kaş'a mide kanseri teşhisi konuldu.

29.01.2015 10:07  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da 2011 yılında mide yanması şikayetiyle özel bir hastaneye giden 73 yaşındaki Süleyman Kaş'a mide kanseri teşhisi konuldu. Ardından ameliyata alınan Kaş, 72 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşamını yitirdi.

KANSER OLMADIĞI ADLİ TIP İNCELEMESİNDE ANLAŞILDI

Süleyman Kaş'ın ölümüne yönelik Adli Tıp incelemesinde, mide kanseri olmadığı, asıl hastalığının gastrite bağlı ülser olduğu belirlendi. Ailesi, yanlış teşhis koyan ve uygulayan özel hastane yönetimi ve doktor hakkında şikayetçi oldu.

DOKTOR SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

2013'te ifade veren Dr. M.A, "Her ne kadar Adli Tıp raporunda, Süleyman Kaş'ın ölümünde kusurlu olduğum belirtilmiş ise de ben bu mütalaaya katılmıyorum. Maktul uzun süreden beri mide ağrısı çeken bir hastaydı. Mide kanseri teşhisi koymadım, ancak mide kanserine dönüşebilecek kanser öncüsü lezyonlara sahipti" dedi.

Hastane yönetimi ve Genel Cerran Dr. M.A. hakkında, 'taksirle ölüme sebebiyet vermek' suçlamasıyla 28'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ülserli Hastaya Kanser Teşhisi Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement