Antalya Valisi Türker, Elmalı İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Antalya Valisi Türker, Elmalı İlçesini Ziyaret Etti

Antalya Valisi Türker, Elmalı İlçesini Ziyaret Etti

Antalya Valisi Muammer Türker, Elmalı ilçesinde incelemelerde bulundu.

27.11.2014 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Muammer Türker, Elmalı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Antalya Valisi Muammer Türker'e Elmalı ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dallı ve İl Müftüsü Osman Artan eşlik etti.

Kaymakam Mustafa Adil Tekeli, Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Türker, beraberindekilerle ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti. Kaymakam Tekeli, Vali Türker'e devam eden yatırımlar ve çalışmalar hakkında sunum yaptı.

Vahib-i Ümmi ve Sinan-ı ümmi türbelerini ziyaret eden ve dua ederek yetkililerden bilgi alan Vali Türker, protokol ile birlikte Sinan-ı Ümmi Türbesi'nin önündeki seyir terasında Elmalı'yı izledi.

Muhammed Hamdi Yazır Kent Müzesi'ni de gezerek yetkililerden bilgi alan Vali Muammer Türker, 400 yıllık tarihi Helvacılar Çarşısı'nda esnafla bir araya geldi. Çarşı esnafı Vali Türker'e kamera taleplerini iletti.

Vali Türker Elmalı'da Ömer Paşa Cami'ni de ziyaret ettikten sonra Tekke Köyü'ndeki Abdal Musa Türbesi'nde incelemelerde bulundu. Abdal Musa Kültür ve Sanat Evinde Tekke köylüleri ile bir araya gelen Vali Türker köylülerle birlikte aşure yedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Valisi Türker, Elmalı İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement