Antalya Valisi Yazıcı, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Antalya Valisi Yazıcı, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması Antalya Valisi Ersin Yazıcı'nın oy verdiği fotoğrafları seçmesi Antalya Valisi Yazıcı'nın açıklamaları Antalya Valisi Yazıcı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldıANTALYA - Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği...

27.12.2022 14:44  Güncelleme: 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

Antalya Valisi Ersin Yazıcı'nın oy verdiği fotoğrafları seçmesi

Antalya Valisi Yazıcı'nın açıklamaları Antalya Valisi Yazıcı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

ANTALYA - Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oylama hakkında AA Antalya Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım'dan bilgi alan Yazıcı, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği haber, çevre-yaşam ve spor kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Emrah Yorulmaz'ın " TOGG'un ilk yolculuğu" fotoğrafına oy veren Yazıcı, Türkiye'nin yıllardır özlemini duyduğu yerli otomobil hedefini bu yıl gerçekleştirdiğini belirtti. Yıllar önce başlatılan projenin bir türlü başarıya ulaşamadığını aktaran Yazıcı, "2023 yılında caddelerimizde, sokaklarımızda, yollarımızda, bölünmüş yollarımızda bol miktarda TOGG'u, yani bize ait aracı göreceğiz. Dünya standartlarının üstünde, kategorisinde en iyi olan araçlardan biri olarak hayatımıza girdi." dedi.

Çevre-yaşam kategorisinde Mustafa Çiftçi'nin "Havadan müdahale" başlıklı karesini oylayan Yazıcı, Antalya'nın geçen yıl Cumhuriyet tarihinin en büyük yangınını yaşadığını anımsatarak, bu hassasiyetten dolayı orman yangını ile ilgili fotoğrafı seçtiğini söyledi.

Yazıcı, Muğla'da çekilmiş karenin yangına hem yerden hem havadan müdahale edildiğini gösterdiğini kaydetti.

Spor kategorisinde de Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Şükür secdesi" başlıklı fotoğrafını seçen Yazıcı, özellikle Fas'ın Dünya Kupası'nda sergilediği başarısının herkesi gururlandırdığını belirtti.

Bir Afrika ülkesinin üst düzey futbolu ile kendisini sevdirdiğini ifade eden Yazıcı, "Daha önce sömürgesi olduğu ülkelere karşı sergilediği mücadele ve bir Afrika ülkesinin geldiği nokta hepimizi duygulandırdı. Şahsen ben çok mutlu oldum. Dolayısıyla onların sevinme fotoğrafını seçtim." diye konuştu.

Antalya Valisi Yazıcı, AA\'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya Valisi Yazıcı, AA'nın Yılın Fotoğrafları oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement