Antalya ve Varna Arasında Turizm İşbirliği - Son Dakika
Yerel

Antalya ve Varna Arasında Turizm İşbirliği

Antalya ve Varna Arasında Turizm İşbirliği

Bulgaristan’ın Varna Belediyesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında turizm işbirliği ilişkisi kurulması kararlaştırıldı.

15.07.2017 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulgaristan'ın Varna Belediyesi ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında turizm işbirliği ilişkisi kurulması kararlaştırıldı.

Bulgaristan'ın Varna Belediye Başkanı Ivan Portnih, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti. Antalya'ya ilk kez 5 yıl önce geldiğini, kenti çok değişmiş ve güzelleşmiş bulduğunu belirten Ivan Portnih, "Muhteşem bir şehriniz var. Varna da Bulgaristan'ın turizm başkenti. Turizm en çok iş sağlayan sektör. Antalya'ya ile turizm konularında işbirliği yapmayı, deneyimlerinden faydalanmayı isteriz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Menderes Türel, işbirliğine açık olduklarını ifade ederek, "Varna ile turizmde işbirliği çok isabetli olur. Özellikle tur paket satışlarında, Varna-İstanbul-Antalya gibi üçlü bir paket cazibeli olabilir. Rusya'nın dahil olduğu başka bir paket çalışması yürütülebilir. İki kentin turizmcileri, karşılıklı heyetler oluşturarak, bir workshop yapabilir. Bu konuda çalışma başlatabiliriz" diye konuştu.

Başkan Türel, ziyaret sonunda konuk belediye başkanına Antalya'nın damak tadı geleneksel reçellerinden hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya ve Varna Arasında Turizm İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement