Antalyalı Çocukların Yarım Metrelik Kar Keyfi - Son Dakika
Güncel

Antalyalı Çocukların Yarım Metrelik Kar Keyfi

Antalya'nın sahil kesimlerinde yaşayan çocuklar, sömestir tatilinde aileleriyle Akseki ilçesine gelerek, yarım metreye ulaşan karın keyfini çıkardı.

21.01.2019 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın sahil kesimlerinde yaşayan çocuklar, sömestir tatilinde aileleriyle Akseki ilçesine gelerek, yarım metreye ulaşan karın keyfini çıkardı.

Kentin sahil kesimlerinde kar görmeyen çocuklar, yarıyıl tatilinde aileleriyle Akseki'ye geldi. Burada yarım metreye ulaşan karın keyfini yaşayan çocuklar, yüksek yamaçları kayak pistine dönüştürdü. Boş bidon ve poşetlerle kayarak gönüllerince eğlenen çocuklar, renkli görüntüler oluşturdu.

Ailesiyle Manavgat'tan gelen 8 yaşındaki Buse Nur Yoldaş, "Karla oynamak için geldik. Benim için en güzel karne hediyesi oldu. İyi ki karlar bitmeden tatile girdik. Karda kaydık, kar topu oynadık. Çok güzel eğlendik." dedi.

Anne Seyhan Yoldaş da ilçedeki Toros Dağları'nın kayak merkezlerini aratmadığını dile getirdi.

Kar manzaralarına hasret kaldıklarını ifade eden Yoldaş, "Akseki bölgesi sanki Uludağ gibi. 60 kilometre mesafeden gelip, burada kar manzarası görüyoruz. Çocuklarımla çok güzel bir gün geçirdik." diye konuştu.

Zeynep Sena Özçelik (7) de karla oynamayı çok sevdiğini belirterek, "Çok eğlendik, tatilin ve karın keyfini çıkarıyoruz." dedi.

Antalyalı Çocukların Yarım Metrelik Kar Keyfi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalyalı Çocukların Yarım Metrelik Kar Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement