Antalyalı Üreticilere Garanti Belgesi Sertifikası - Son Dakika
Yerel

Antalyalı Üreticilere Garanti Belgesi Sertifikası

Aksu ve Alanya ilçelerinde, hibe desteğiyle makine ve ekipman almaya hak kazanan üreticilere garanti belgesi sertifikalarının dağıtıldığı bildirildi.

10.11.2013 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksu ve Alanya ilçelerinde, hibe desteğiyle makine ve ekipman almaya hak kazanan üreticilere garanti belgesi sertifikalarının dağıtıldığı bildirildi.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bakanlık tarafından uygulanmakta olan Makine Ekipman Alımlarının Desteklenmesi programı kapsamında, yüzde 50 hibe desteğiylle makine ve ekipman almaya hak kazanan Aksu ve Alanyalı üreticilere, garanti belgesi sertifikalarının düzenlenen törenle verildiği belirtildi.

Açıklamada, Aksu'da ve Alanya'daki tarımsal faaliyetlerde kullanılmaları ve iş gücünü azaltarak verimli üretim yapmalarını sağlamak amacıyla 275 üreticiye pülverizatör, el traktörü, toprak frezesinin de dahil olduğu makine ve ekipman alımı için 794 bin lira hibe desteği verildiği ifade edildi.

Törene, Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, AK Parti Antalyla Milletvekili Hüseyin Samani, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dallı, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Antalya Bölge Müdürü Naci Yorgancılar, ilçe kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda üretici katıldığı kaydedildi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalyalı Üreticilere Garanti Belgesi Sertifikası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement