Antalyaspor'a İmza Atan Salih Dursun Günah Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor'a İmza Atan Salih Dursun Günah Çıkardı

Dursun, 1 yıl sonra özür dilediGeçen yıl Galatasaray'la oynanan maçta Cavanda'ya kırmızı kart gösteren hakem Deniz Ateş Bitnel'in elinden kırmızı kartı alarak, hakeme kırmızı kart gösterip dışarı işareti yapmasıyla gündeme gelen Trabzonsporlu Salih Dursun, kendisini Antalyasporlu yapan...

03.01.2017 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dursun, 1 yıl sonra özür diledi

Geçen yıl Galatasaray'la oynanan maçta Cavanda'ya kırmızı kart gösteren hakem Deniz Ateş Bitnel'in elinden kırmızı kartı alarak, hakeme kırmızı kart gösterip dışarı işareti yapmasıyla gündeme gelen Trabzonsporlu Salih Dursun, kendisini Antalyasporlu yapan mukaveleye imza attı. Dursun, imza töreninde yaşananlardan dolayı Deniz Ateş Bitnel ve hakem camiasından özür diledi.

Süper Lig'de ilk yarıyı 9'uncu sırada tamamlayan Antalyaspor, Galatasaray'dan satın alma opsiyonlu 3,5 yıllığına kadrosuna kattığı 25 yaşındaki Salih Dursun ile resmi sözleşme imzaladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Antalyaspor Asbaşkanı Şefik Öz, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Peker hazır bulundu.

Antalyaspor'a imza atmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Salih Dursun, Antalyaspor'un vizyon bir kulüp olduğunu gördüm. Kaliteli bir kulüp olma yolunda yükselişte. Başarıya aç olan bir kulüp. Ben de oynamaya açım. Oynayarak başarılı olmak istiyorum. Benim için en uygun olan kulüp Antalyaspor'du. Kariyerim boyunca en mutlu olduğum kulübe geldim. İlk geldiğim günden beri gayet hoş karşılandım. Mutlu oldum. İnşallah bu da puan durumuna ve sezona yansır dedi.

AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYORUM

Kariyerinde başarılı olarak Avrupa'ya gitmek istediğini belirten Salih Dursun, şöyle konuştu

Kariyer planlamamda ilk olarak burada başarılı olmak istiyorum. Antalyaspor'un da yükselişiyle ben de yükselmek istiyorum. Herkes (A) Milli takımda oynamak ister.

Milli takıma gidip oradan da Avrupa'ya açılmak istiyorum. Kendimi geliştirmek için Avrupa'da futbol oynamak istiyorum. İnşallah bunu başaracağımı düşünüyorum. Antalyaspor benim için güzel bir seçenek. Önce Antalyaspor'da sonrasında Avrupa'da oynamak istiyorum.

ÖZÜR DİLEDİ

Galatasaray ile Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Salih Dursun, Deniz Ateş Bitnel ve bütün hakemlerden özür dilediğini söyledi. Salih Dursun, Geçmişte Trabzonspor'da yaşadığım olayı herkes biliyor. Öncelikle olayın benim açımdan bir anda geliştiğini, nasıl oldu bilmiyorum ama bilmeden düşünmeden yaptığım bir hareketti. Yaptıktan sonra soyunma odasına gittiğimde yanlış bir şey yaptığımı bildiğim için bana, kulübe nasıl bir ceza verecekler diye düşündüm. Sağ olsun Trabzonspor Kulübü bana destek oldu. Fakat, benim yaptığım hareket doğru bir hareket değildi diye konuştu.

İLK DEFA KONUŞUYORUM

Konuyla ilgili ilk defa konuşma şansı bulduğunu da belirten Salih Dursun, şunları kaydetti

Benim için yanlış bir hamle idi. Ani gelişen acemice, düşünmeden yapılan bir hamle idi. Sonunu düşünmemiştim, ne olacağını Böyle olacağını bilseydim, yani hem hakem adına, hakemin düştüğü durumu ve benim yaptığım konuların farklı yerlere gideceğini düşünemedim. Olaydan sonra çok büyük üzüntü yaşadım. Trabzonspor taraftarı bana sahip çıktı ama onun üzüntüsü bende hep vardı. Bunu açıklamak istedim. Önce maçın hakemi Deniz hocadan özür dilerim. Benim yüzünden yaşadığı sıkıntılar, hakemlere karşı algılandı konu. Aslında orada basit bir cahillik mi diyeyim acemilik mi diyeyim. Bir anda yapılan bir hareket vardı. Hakemlerden de özür dilerim. Onlara karşı yapılan bir hareket gibi oldu. Bunu ilk defa burada söylüyorum. Hiçbir zaman 'mutluyum' diyebileceğim bir olay olmadı. Deniz hoca hata yapmış olabilir ama bilseydim bu konu bu kadar uzayacak yapmazdım. Bunu herkesin bilmesini isterim.

Asbaşkan Şefik Öz ise Salih Dursun'u Antalyaspor'a transfer etmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, Salih Dursun'la satın alma opsiyonlu 3,5 yıllık bir sözleşme yaptık. İnşallah başarılı kariyerine bizimle devam edecek dedi.

ETO'O'NUN TRANSFERİ

Eto'o'nun transfer söylentilerine de açıklık getiren Şefik Öz, Şu an da netleşmiş bir teklif yok. Bu akşam ki yönetim kurulu toplantısında konuyu konuşacağız. Eto'o ile çalışmak istiyoruz. Kendisi dünya yıldızı ve kariyerinin sonuna geldi. Başka bir takımda, Avrupa'da oynamak ister. Bunu değerlendireceğiz diye konuştu.

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Salih Peker ise, Antalyaspor'a güzel bir futbolcu kazandırdıklarını belirterek, Milli de olmuş bir oyuncuyu transfer ettik. Salih Dursun çok yönlü bir oyuncu. Hocamız nerede değerlendirmek isterse orada oynayacak. Antalyaspor için hayırlı olur inşallah dedi.

Konuşmaların ardından Salih Dursun kendisini Antalyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı ve Antalyaspor formasını giyerek gazetecilere poz verdi.

SALİH DURSUN NE YAPTI

Hakeme kırmızı kart gösterdi Futbola Sakaryaspor'da başlayan defans oyuncusu, 7 yıl boyunca bu takımın formasını giydi. Daha sonra Kayserispor'a transfer oldu. Gösterdiği performansla Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray'da beklenen performansı sergileyemedi. Trabzonspor'a kiralık olarak gönderildi. 2 yıl kiralık olarak Trabzonspor forması giydi. 21 Şubat 2016'da Trabzonspor'un Galatasaray'a 2-1 kaybettiği maçta Cavanda'ya kırmızı kart gösteren hakem Deniz Ateş Bitnel'in elinden kırmızı kartı alıp hakeme kırmızı kart göstererek dışarı işareti yapmasıyla Türk ve dünya basınında gündeme geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor'a İmza Atan Salih Dursun Günah Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement