Antalyaspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 5 Nisan Cuma günü deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor'un bireysel olarak çok yetenekli oyunculara sahip olduğunu söyledi.

03.04.2019 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 5 Nisan Cuma günü deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor'un bireysel olarak çok yetenekli oyunculara sahip olduğunu söyledi.

Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, lige verilen üç haftalık arada Trabzonspor maçına hazırlandıklarını dile getirdi.

Cezalı olan Chico'nun bu müsabakada oynayamayacağını vurgulayan Korkmaz, milli takımdan sakat dönen Celustka'nın durumunu ise maç gününe kadar takip edeceklerini aktardı.

Trabzonspor maçında takım oyununun kendileri için önemine vurgu yapan Bülent Korkmaz, şunları söyledi:

"Geçmiş maçlara baktığımızda, kazandığımız müsabakalarda takım halinde oynadık, hareket ettik. Özellikle farklı kaybettiğimiz maçlarda, oyun disiplininden ve takım bloğundan kopmalar olunca, istediğimiz sonucu alamadık. Son oynadığımız Aytemiz Alanyaspor maçı buna çok güzel bir örnekti. Hem savunmada hem de hücumda takım halinde oynadığımızda, sahada istediğimizi yapabiliyoruz. Oyuncularıma da aynı şekilde aktardım. Bunu da tekrarlayacağız. Trabzonspor maçında bunu pekiştireceğiz. Cuma günü teknik direktör olarak benim istediklerimi uyguladıklarında, orada iyi oyunla iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum."

"Avantajları da var dezavantajları da"

Trabzonspor'un etkili hücum oyuncularına karşı takım halinde mücadele edeceklerini dile getiren Korkmaz, "Trabzonspor'un bireysel olarak çok yetenekli oyuncuları var. Özellikle doğru bir iş yapıyorlar. Kendi alt yapılarından oyuncu çıkartıp, oynatıyorlar. Yusuf (Yazıcı) olsun, Abdülkadir (Ömür) olsun tecrübe kazandılar. Diğer genç oyuncular da bu şekle doğru gidiyor. Çok yetenekli yabancı oyuncuları var. Hücum yapmayı, geniş alanda oynamayı seviyorlar. Avantajları da var dezavantajları da var. Takım halinde oynadığımız sürece, bloklar arasındaki mesafeyi enine ve boyuna doğru yaptığımız sürece, baskı görebiliriz ama en azından o baskının sonucunun gelmesini de engelleyebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.

Trabzonspor maçı hazırlıkları devam etti

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor'a konuk olacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde ilk 20 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Kırmızı-beyazlıların basına kapalı bölümde, Trabzonspor maçının taktik provalarını gerçekleştirdiği öğrenildi.

Antalyaspor, yarın Trabzon'a gidecek ve karşılaşma için son antrenmanını burada gerçekleştirdikten sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

Antalyaspor\'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement