Antalyaspor Renkleri Trafolarda - Son Dakika
Yerel

Antalyaspor Renkleri Trafolarda

Antalyaspor Renkleri Trafolarda

Muratapa’nın sokak ressamları kuruluşunun 50’inci yılında Antalyaspor armasını trafolara çiziyor.

02.09.2016 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratapa'nın sokak ressamları kuruluşunun 50'inci yılında Antalyaspor armasını trafolara çiziyor.

Muratpaşa Belediyesi, 7'den 77'ye ilçenin tüm kesimlerinden insanların buluşma noktası parkların 'en sevimsiz' yapıları elektrik trafolarını bir kent dokusu haline getiriyor. Sinan Demir'le birlikte ressam Mehmet Karasu ve boya ustası Hüseyin Özel'in çalışmalarıyla trafo duvarları tuvale dönüştü. Çocukların oyun oynadığı parklarda, mahalle aralarında yer alan trafolara yapılan resimlerle parkların müdavimlerine, mahalle sakinlere farlı bir dünyanın kapıları aralanırken Tahılpazarı Mahallesi'ne bir trafoya buğday hasadı, geleneksel Osmanlı Pazarı'nın kurulduğu Meydankavağı Mahallesi'ndeki trafoya Osmanlı sokak satıcıları resmedildi.

Muratpaşa'nın sokak ressamları, Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın kültür-sanatın gücü ve renklerin yardımıyla ilçede başlattığı dönüşümde Sinan Mahallesi Çarşısı'nı boyadı. Antalya'nın 'açık hava alışveriş merkezi' özelliğine sahip mahallesinde yer alan parkın meydan olarak yeniden düzenlenmesinin ardından zemini farklı renklerle boyandı.

Ekip, Muratpaşa'da son olarak trafolara Antalyaspor imzasını taşımaya başladı. Kentin takımının 50'inci yılı anısına hazırlanan trafolarda kırmızı beyazlı takımın arması yer alıyor. Antalyasyor'un renklerine boyanan trafoda ayrıca "Şehrini Destekle" sloganı da yer alıyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalyaspor Renkleri Trafolarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement