Antalyaspor Sangare'yi Transfer Etti - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Sangare'yi Transfer Etti

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Almanya'nın 3. lig takımı Osnabrück'ten 23 yaşındaki Nazım Sangare ile sözleşme imzaladı.

31.08.2017 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Almanya'nın 3. lig takımı Osnabrück'ten 23 yaşındaki Nazım Sangare ile sözleşme imzaladı.

Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp asbaşkanı Şefik Öz, Sangare ile 3 yıllık sözleşme imzalayacaklarını belirterek, futbolcunun bundan sonra kariyerine Antalyaspor'da devam edeceğini söyledi.

"İnşallah oyuncumuz için sakatsız, başarılarla dolu bir dönem olur." ifadesini kullanan Öz, oyuncunun savunmada görev yaptığını söyledi.

Nazım Sangare de Türkçe'sinin kuvvetli olmadığını ancak herşeyi anlayabildiğini dile getirerek, "Kulüp Başkanı, Rıza hocama ve tüm Antalyaspor'a çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar bana çok büyük bir şans veriyorlar. Şu anda çok mutluyum ve inşallah burada da mutlu olacağım." diye konuştu.

Sağ bek pozisyonunda oynayan Türk asıllı 23 yaşındaki Sangare, daha Borusia Mönchengladbah II, Alemannia Aachen ve Fortuna Düsseldorf II takımlarında forma giymişti.

Toplantıya, Antalyaspor yönetim kurulu üyesin Haldun Kilit de katıldı.

Antalyaspor Sangare\'yi Transfer Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Antalyaspor Sangare'yi Transfer Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehirspor'un Gol Anonsçusu Gökhan Güldaş: '7 Yaşından Beri Eskişehirspor Taraftarıyım'
    12:14 Eskişehirspor'un Gol Anonsçusu Gökhan Güldaş: '7 Yaşından Beri Eskişehirspor Taraftarıyım'

    Eskişehirspor'un gol anonslarını 18 yıldır yapan Gökhan Güldaş, Eskişehirspor sevgisiyle birlikte işini gönülden yaptığını ve aldığı teklifleri reddettiğini söyledi. Güldaş, Eskişehirspor'un maçlarını hasta dahi olsa seslendirmeye devam etmek istediğini belirtti.

  • Afyonkarahisarlı Sporcu Kübra Saltık, Para Yüzme Müsabakaları'nda Gümüş Madalya Kazandı
    12:10 Afyonkarahisarlı Sporcu Kübra Saltık, Para Yüzme Müsabakaları'nda Gümüş Madalya Kazandı

    Afyonkarahisarlı sporcu Kübra Saltık, Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Para Yüzme Müsabakaları'nda üstün bir performans sergileyerek yarışmayı gümüş madalya ile tamamladı. Saltık, görme engeline rağmen azmi, disiplini ve yeteneği sayesinde diğer sporcular arasında öne çıktı ve engelli bireylerin spor yapma potansiyeline ışık tuttu.

  • Altin Zeqiri: Tek odak noktam Rizespor
    11:57 Altin Zeqiri: Tek odak noktam Rizespor

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki Kosovalı futbolcusu Altin Zeqiri, İstanbulspor maçında 3 puan almak istediklerini ve tek odak noktasının Rizespor olduğunu söyledi. Zeqiri, takımın geleceğini düşündüğünü ve sezonu iyi bir noktada bitirmek istediklerini belirtti.

  • Bilecikli sporcu Altuğ Gesge, Türkiye Şampiyonasında şampiyon oldu
    11:54 Bilecikli sporcu Altuğ Gesge, Türkiye Şampiyonasında şampiyon oldu

    Çorum'da düzenlenen Okul Sporları Liseler Arası Taekwondo Türkiye Şampiyonasında 48 kilogramda yarışan Bilecikli sporcu Altuğ Gesge, 8 maçta raunt kaybetmeden bütün karşılaşmalarda galip gelerek Türkiye şampiyonu oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, sporcu Altuğ Gesge ve antrenör Hanife Yıldız'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Altay'ın sağ beki Salih Sarıkaya, takımının en istikrarlı oyuncusu oldu
    11:49 Altay'ın sağ beki Salih Sarıkaya, takımının en istikrarlı oyuncusu oldu

    Altay'ın 26 yaşındaki sağ beki Salih Sarıkaya, bu sezon ligde oynanan 27 maçın 26'sında forma giyerek aldığı 2 bin 247 dakika ile takımının en istikrarlı oyuncusu oldu. Mali ve sportif açıdan zor günler geçiren Altay, oyuncularının parasını ödeyemediği için devre arasında birçok oyuncusu ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Ancak Salih Sarıkaya, elinde kalan oyunculardan en iyi verimi almayı başardı ve takımın en istikrarlı oyuncusu oldu.

  • Trabzonspor'un transfer ettiği Mislav Orsic, 1 yıl sonra sahalara dönüyor
    11:46 Trabzonspor'un transfer ettiği Mislav Orsic, 1 yıl sonra sahalara dönüyor

    Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği Mislav Orsic, yaşadığı sakatlık sonrası uzun bir tedavi süreci geçirdi. Ancak Hırvat oyuncu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın süre vermesi halinde 1 yıl sonra resmi bir müsabakada forma giyecek. Orsic'in performansı, kulübün transfer politikasında da etkili olacak.

  • Edirne'de jandarma ekipleri bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor
    11:39 Edirne'de jandarma ekipleri bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele eğitimlerini sürdürüyor. Uzunköprü ilçesine bağlı Bıldır ve Elmalı köylerinde halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen ekipler, Kadın Destek Uygulamasını (KADES) tanıttı. Ayrıca trafik jandarması timleri, Üyüklütatar köyünde vatandaşlara trafik eğitimi verdi.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçına üç puan için gidiyor
    11:36 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçına üç puan için gidiyor

    Çaykur Rizespor'un kanat oyuncusu Altin Zeqiri, iyi bir dönem geçirdiklerini belirterek, İstanbulspor maçına üç puan için gideceklerini söyledi. Zeqiri, takım olarak sezon sonu hedeflerine odaklandıklarını ve ligdeki maçları tek tek ele alarak en iyi şekilde sonuç almak istediklerini ifade etti.

  • Denizlispor, Keçiörengücü ile kritik maça hazırlanıyor
    11:36 Denizlispor, Keçiörengücü ile kritik maça hazırlanıyor

    TFF U19 Elit B Ligi 28. haftasında Denizlispor, alt sıralardan kurtulma adına önemli olan karşılaşmaya 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Denizlispor, 31 puanla 15. sırada bulunan ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya, kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirtti.

  • Türk Güreş Camiası İftarda Buluştu
    11:35 Türk Güreş Camiası İftarda Buluştu

    Türkiye Güreş Federasyonu tarafından İstanbul'da düzenlenen iftar programında güreş camiası bir araya geldi. Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır ve TGF Başkanı Şeref Eroğlu'nun da katıldığı iftarda, güreşin Türk kültüründeki önemi vurgulandı. Türk güreşinin yükselişte olduğu belirtilirken, Paris 2024 Olimpiyatları'nda büyük başarılar hedeflendiği ifade edildi. Ayrıca, Türk güreşinin geçmişte elde ettiği başarıların devam etmesi ve yeni kotalar alınması amaçlandığı belirtildi.

  • Bambaşka biri olmuş! Mesut Özil'in son halini görenlerin ağzı açıkta kaldı
    11:34 Bambaşka biri olmuş! Mesut Özil'in son halini görenlerin ağzı açıkta kaldı

    Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan ve daha sonra vücut geliştirmeye başlayan eski futbolcu Mesut Özil'in kaslı hali görenleri şaşkına çevirdi. Yıldız futbolcunun son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.


Advertisement