Antalyaspor Yöneticisi Altıner: Şenol Güneş İşine Baksın - Son Dakika
Spor

Antalyaspor Yöneticisi Altıner: Şenol Güneş İşine Baksın

Antalyaspor Yönetici Emin Altıner, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Başkan Ali Şafak Öztürk'ü eleştirmesine tepki gösterdi, "Şenol Güneş kendi takımıyla ilgilensin." dedi.

21.03.2017 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya spor Yönetim Kurulu Üyesi Emin Altıner, konuk olduğu Radyospor'da önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ve Beşiktaşlı yöneticilerin yaptığı açıklamalara cevap veren Altıner, Güneş'e 'Futboluyla ve takımıyla ilgilensin' çıkışını yaptı...

İşte Emin Altıner'in açıklamaları:

"Şenol hoca bu işin profesyoneli, bir spor adamı. Başkanımız hakkında, "çok genç bir başkanları var" diye bahsetmesi etik değil. Antalyaspor 50. Yılını kutluyor. Genç dedikleri başkanımızla çok olgun bir dönem yaşıyoruz. Bu şekilde bahsedilmesi hiç hoş değil.

"BİR PROFESYONELİN, PATRONU ELEŞTİRMESİ HOŞ DEĞİL"

Şenol Güneş futboluyla ilgilensin, takımıyla ilgilensin. Başkanımızın daha önce verdiği demeçte, "hakemle ilgili tedirginliğimiz var" demişti. Başka isimler de böyle demeçler vermiştir. Niye böyle bir gocunmaları var anlamıyorum. Etik de değil. Şenol hocanın bu davranışını hoş bulmadım. Bir spor adamı, bir spor adamını eleştirebilir. Ali Şafak Öztürk kulübün patronu. Bir profesyonelin, patronu eleştirmesi hoş değil.

Beşiktaş Türk futbolunun önemli paydaşlarından biri. Hiçbir çekişmemiz olamaz. Bizim dostluğumuz devam eder. Anadolu kulüpleri olarak üzüntülerimiz var. Diğer kulüplerin bizlere tepeden bakması hoş değil. Bizim hazmedemediğimiz saygısızlık. Saygı gösteriyorsak, saygı bekleriz."

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

"Ali Şafak Öztürk'ün hakem kanaatlerini değerlendirmem doğru bir şey değil. Bu tip yönetici profili eskiden beri var. Demek ki devam ediyor. Türk futboluna ne kadar katkı yapar bilemiyorum. Ben de hakemlerden şikayetçi olabilirim ama olmayacağım. Doğru da bulmuyorum bunu. Bir 50 sene sonra ancak bunları konuşması gerekir. Biz hep birlikte konuşuruz onunla."

Antalyaspor Yöneticisi Altıner: Şenol Güneş İşine Baksın

Son Dakika Spor Antalyaspor Yöneticisi Altıner: Şenol Güneş İşine Baksın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement