Antisk Yeni Yönetimini Belirledi - Son Dakika
Yerel

Antisk Yeni Yönetimini Belirledi

Antisk Yeni Yönetimini Belirledi

Mersin’in Anamur ilçesinde faaliyet gösteren Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü (ANTİSK), yaptığı Olağan Genel Kurul ile yeni yönetimini belirledi.

18.12.2013 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Anamur ilçesinde faaliyet gösteren Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü (ANTİSK), yaptığı Olağan Genel Kurul ile yeni yönetimini belirledi.

Anamur'da bir kafede yapılan genel kurulda 3 yıldır Kulüp Başkanlığını yürüten Ali Balcı, ailevi sebeplerden dolayı yeni yönetimde görev almayacağını söyledi. Balcı, yeni seçilecek yönetime çalışmalarında her türlü desteği vereceğini ifade ederek, başarılar diledi.

Tek listenin sunulduğu ANTİSK Olağan Genel Kurulu'nda üyelerin kullandığı oy sonucunda yeni yönetim belirlendi. Belirlenen yeni yönetim kendi arasında yaptığı toplantı sonucunda görev bölümü yaptı. Yapılan görev bölümü sonucu Kulüp Başkanlığına Abdullah Çağdaş Koz, Başkan Yardımcılığına Kiraz Topçu, Sekreterliğe Cengiz Deniz ve Muhasipliğe Hamide Açık getirilirken, Mehmet Akif Baysaloğlu üye olarak kaldı.

Yeni Kulüp Başkanı Abdullah Çağdaş Koz, genel kurula katılan üyelere teşekkür etti. Koz, tenis sporunun gelişimi için yeni yönetim olarak çalışmalar yapacaklarını söyledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antisk Yeni Yönetimini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement