Antrenör Hanifi Yılmaz Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Antrenör Hanifi Yılmaz Kimdir?

Antrenör Hanifi Yılmaz Kimdir?

Yenitepe Spor Kulübü'nün başkanı ve bireysel gelişim antrenörü; hayatını basketbola adayan deneyimli hoca Hanifi Yılmaz kimdir?

15.02.2019 00:30  Güncelleme: 00:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin deneyimli basketbol antrenörlerinden olan Hanifi Yılmaz, 1968 yılında Adana'da doğdu. Küçük yaşlarda ailesiyle birlikte taşındığı İstanbul'da yaşamaya başlayan Hanifi Yılmaz, Pertevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler bölümünden mezun oldu.

Antrenör Hanifi Yılmaz Kimdir?
Hanifi Yılmaz

HANİFİ YILMAZ'IN İLK GÖZ AĞRISI PERTEVNİYAL

Hanifi Yılmaz, lise ve üniversite hayatı boyunca profesyonel basketbol oyunculuğunu sürdürdü. 15 yıl İstanbul Teknik Üniversitesi ve Pertevniyal'de basketbol oynamaya devam eden Hanifi Yılmaz, 1993 yılında Pertevniyal Genç Takım'da antrenörlük kariyerine başladı.

Antrenör Hanifi Yılmaz Kimdir?

HANİFİ YILMAZ'IN ANTRENÖRLÜK KARİYERİ

Antrenörlük kariyerinde iyi işlere imza atan Yılmaz, Pertevniyal A Takım Bölgesel Lig Baş Antrenörlüğü, Galatasaray Basketbol Kulübü Altyapı Baş Antrenörlüğü, İstanbul Teknik Üniversitesi Basketbol Okulu Altyapı Baş Antrenörlüğü, İstanbulspor A Takım Bölgesel Lig Baş Antrenörlüğü, Taçspor A Takım Baş Antrenörlüğü ve Beykozspor Süper Lig 1.Yardımcı Antrenörlüğü görevlerinde bulundu.

Antrenör Hanifi Yılmaz Kimdir?

HAYATINI GENÇ YETENEKLERE ADADI

Başakşehirspor A Takım Baş Antrenörlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor Altyapı Antrenörlüğü kademelerinde de bulunan Hanifi Yılmaz, şimdilerde hayatını genç yeteneklere adadı.

Türkiye'nin ilk profesyonel antrenörlerinden duayen Cavit Altunay ile 16 yıl birlikte çalışan Hanifi Yılmaz, halihazırda Yenitepe Spor Kulübü'nün başkanlığını ve bireysel gelişim antrenörlüğünü yapmaktadır.

Son Dakika Güncel Antrenör Hanifi Yılmaz Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement