AÖF Kayıt Yenileme 2018 Başladı! AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır? - Son Dakika
Güncel

AÖF Kayıt Yenileme 2018 Başladı! AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

AÖF Kayıt Yenileme 2018 Başladı! AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır?

AÖF Kayıt yenileme işlemleri bugün başladı ve 5 Ekim'e kadar devam edecek. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2018-2019 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri 24 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Peki, kayıt yenileme nasıl yapılır? İşte, AÖF kayıt yenileme hakkında her şey..

24.09.2018 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güz dönemi AÖF kayıt yenileme tarihleri bugün başladı. Onlarca öğrenci 24 Eylül – 5 Ekim arasında yapacağı kayıt yenilemenin nasıl olacağını merak ediyor. İşte, AÖF kayıt yenileme rehberi.

AÖF KAYIT YENİLEME 2018

2018 - 2019 Güz Döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapabilecek. Dolayısıyla, kaydını yenileten öğrenciler ilk olarak derslerini seçecek. Daha sonra seçtiği derslere göre hesaplanan ücreti yatıracak ve kaydını tamamlamış olacak.

Ders seçimi (ekle-sil) işlemi adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece ders seçimi (ekle-sil) işlemi yapabilir. Ödeme yapıldıktan sonra ders seçimi (ekle-sil) işleminin yeniden yapılması mümkün değildir.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Kayıt yenileme için yapmanız gereken ödemeleri Ziraat Bankası aracılığıyla aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle gerçekleştirebilirsiniz:

-Kredi Kartı/Banka Kartı İle Ödeme

-(Ders seçimi işleminizi yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı/banka kartıyla ödeme yapamazsınız.)

-İnternet Bankacılığı ile Ödeme

-ATM'den Ödeme (Kartlı/Kartsız)

-Mobil Bankacılık ile Ödeme

Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 05 Ekim 2018 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:30'a kadar ödeme yapılabilecektir. Kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayacaktır.

AÖF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT TARİHLERİ UZATILDI!

AÖF 2 üniversite kayıt süresi 21 Eylül'de sona ermişti. Anadolu Üniversitesi bu süreyi uzatma kararı aldı. Sınavsız İkinci Üniversiteye kayıt olmak için 5 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar yapılabilecek.

Son Dakika Güncel AÖF Kayıt Yenileme 2018 Başladı! AÖF Kayıt Yenileme Nasıl Yapılır? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement