AOSB, Vakıfbank Üst Yöneticilerini Ağırladı - Son Dakika
Güncel

AOSB, Vakıfbank Üst Yöneticilerini Ağırladı

AOSB, Vakıfbank Üst Yöneticilerini Ağırladı

VakıfBank üst düzey yöneticileri, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ni (AOSB) ziyaret etti.

27.12.2017 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

VakıfBank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin, Genel Müdür Mehmet Emin Özcan, VakıfBank Grubu ortaklıklarının genel müdürleri ve beraberindeki heyet AOSB Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatca, Denetim Kurulu Üyeleri Hilal Aksöz ve Mustafa Fidan ile AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin tarafından konuk edildi.
AOSB Başkanı Bekir Sütcü, görüşmede; Bölge hakkında bilgi verirken, 450'nin üzerinde işletmenin faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Bölgenin 16 milyon metrekarelik alanını daha da genişleteceklerini belirten Başkan Sütcü, 35-40 bin kişinin istihdamının sağlandığına dikkat çekerek, "Türkiye şartlarında enerjiden suya, doğalgazdan telekomünikasyona her türlü altyapı yatırımlarını tamamlamış sektörel olarak karma bir yapıya sahibiz" dedi.

"SANAYİCİLERİN FAYDASINI GÖRDÜK"

VakıfBank Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin ise sanayicilerle gerçekleştirdikleri görüşmelerin her zaman çok büyük faydasını gördüklerini söyledi. Alptekin, "Dostlarımızla, müşterilerimizle aile ortamı içerisinde bir araya gelip karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Bunun da her zaman olumlu neticelerini aldık" dedi.

Alptekin, sanayicilere bankanın hizmetleri anlatmak, ihtiyaçları yerinde tespit ederek, bu hizmetleriyle ülkeye daha fazla katkı sağlamak niyetinde olduklarını vurguladı. Alptekin, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin her yönden geliştiğini gördüğünü kaydederek, bundan dolayı AOSB Başkanı Bekir Sütcü'yü kutladı.

"İŞBİRLİKLERİNE İMZA ATMAYI HEDEFLİYORUZ"

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ne önemli destekler vermeyi planladıklarını belirterek, enerji verimliliğini artırma ile nakit yönetiminde işbirliği yapmak istediklerini söyledi. Özcan, VakıfBank'ın dijital bankacılığa da bundan böyle daha fazla yatırım yaparak kendini bu alanda müşterilerine kabul ettireceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AOSB, Vakıfbank Üst Yöneticilerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement