Apartman görevlileri sorunları anlattı, Başkan Batur çözüm üretti - Son Dakika
Güncel

Apartman görevlileri sorunları anlattı, Başkan Batur çözüm üretti

Apartman görevlileri sorunları anlattı, Başkan Batur çözüm üretti

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak'taki apartman görevlileri ile düzenlenen toplantıların ikincisinde Güzelyalı ve Mehmet Ali Akman mahallelerinde görev yapan apartman görevlileri ile bir araya geldi.

18.10.2020 13:34  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak'taki apartman görevlileri ile düzenlenen toplantıların ikincisinde Güzelyalı ve Mehmet Ali Akman mahallelerinde görev yapan apartman görevlileri ile bir araya geldi.

İlki Alsancak ve Kahramanlar Mahallelerini kapsayan Apartman Görevlileri Toplantıları'nın ikincisi Güzelyalı ve Mehmet Ali Akman mahallelerinde görev yapan apartman görevlilerinin katılımıyla gerçekleşti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, CHP İzmir il yöneticileri, Güzelyalı Mahalle Muhtarı Nedim Altan ile Güzelyalı ve Mehmet Ali Akman mahallelerindeki apartman görevlileri katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mesajının yayınlanması ile başlayan toplantıda, apartman görevlileri sorunlarını anlatma ve taleplerini birinci elden iletme imkanı buldu. Toplantıda, apartman görevlilerinin sorun ve taleplerini sadece toplantılarda değil, Konak Belediyesi'nin 0 533 071 55 65 numaralı WhatsApp hattı üzerinden de 7/24 iletebileceklerini vurgulayan Başkan Batur, "Sizler bizim için önemlisiniz, her zaman yanınızdayız" dedi.

"Apartman görevlileri arı gibi çalışıyor"

Apartman görevlilerinin aileleriyle birlikte büyük emekle ve fedakarlıkla çalıştıklarını dile getiren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, apartman görevlilerini çalışkan arılara benzeterek, emekleri için teşekkürlerini iletti. Düzenledikleri toplantılar ile apartman görevlilerinin haklarının korunması ve daha ileriye gitmesi için bir yol haritası oluşturacaklarının altını çizen Başkan Batur, "Apartman görevlileri, sosyal haklarının korunması ve daha ileri gitmesi konusunda şimdiye kadar ihmal edilmiş bir iş kolundalar. Sayın Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda partimiz bu konuda bir çalışma yönetiyor. Kendi içinizdeki örgütlenme modeli hukuksal haklarınız korunması kıdem tazminatı yönelik el kitabı hazırladık. Yıllardan beri bu çalışmaları yürütüyorsunuz. Ailelerinizin de çok büyük emeği var. Sizlerin en azından bir dernek çatısı altında bir arada olmanızı sağlayacak bir modeli geliştirmek istiyoruz. Bunun modelini ve yol haritasını sizlerden gelen fikirler ile oluşturacağız. Ben sizleri dinlemek istiyorum. Çünkü siz devamlı bu kentin sokaklarında arı gibi çalışıyorsunuz" dedi.

Toplantıda söz alan CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da apartman görevlilerinin haklarını korumak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

"Burada olmak kendimizi önemli hissettirdi"

Güzelyalı ve Mehmet Ali Akman mahallelerinde görev yapan apartman görevlilerinin tek tek söz aldığı toplantıda, yaşanan sorunlar anlatıldı. Bazı apartman görevlilerinin apartmanlarında dezenfeksiyon yapılması talebi üzerine Başkan Batur, "Biz bu salondan çıkmadan, siz apartmana dönmeden dezenfeksiyon tamamlanmış olacak" diyerek apartmanların dezenfekte edilmesi yönünde talimat verdi. Kendilerini dinlediği, sorunlarla birebir ilgilendiği için Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'a teşekkür eden apartman görevlileri duygularını, "Bize değer verdiğiniz için, bizlerin arkasında olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Burada olmak kendimizi önemli hissettirdi" sözleriyle dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Apartman görevlileri sorunları anlattı, Başkan Batur çözüm üretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi
    16:44 Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi

    Bingöl'ün Yedisu ilçesinde ormanlık alanın yakınındaki bahçelikte gezinen 2 bozayı yavrusu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki ormanın yakınındaki bahçelik alanda yanlarında anneleri olmayan 2 bozayı yavrusu görüldü. Bahçede gezinerek etrafta yiyecek aradıkları sanılan bozayı yavruları, bir süre sonra insanları görünce ormanlık alana doğru kaçtı. Sevimli bozayı yavruları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

  • Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi
    16:44 Balıkesir'de Tefecilik Operasyonu: Evde Silah ve Evraklar Ele Geçirildi

    Balıkesir'in İvrindi ilçesinde tefecilik soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda, şüphelinin evinde çok sayıda silah ve evrak ele geçirildi. Operasyon sonucunda ruhsatsız tabancalar, bıçaklar, senetler ve tapu kayıtları gibi belgeler bulundu. İvrindi Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheliler hakkında işlem başlattı.

  • Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi
    16:43 Çiğdem Gegeoğlu Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na seçildi

    Edirne İl Genel Meclisi Başkanlığı'na Çiğdem Gegeoğlu seçildi. Meclisin ilk toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Gegeoğlu, seçilmesinden dolayı gurur duyduğunu ve heyecanlı olduğunu belirtti. Toplantıda 1. başkanvekilliğine Serdar Çığla, 2. başkanvekilliğine Vedat Koyuncu, katip üyeliklere ise Salih Akar ve Mehmet Güneş Yılmaz seçildi.

  • Pamukkale Belediyesi'ne 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi
    16:43 Pamukkale Belediyesi'ne 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi

    Ali Rıza Ertemur'un Pamukkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından Pamukkale Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi.

  • Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı
    16:42 Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yabancı öğrencileri ağırladı

    Polonya, Portekiz ve Danimarka'dan gelen öğrenciler Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli'yi ziyaret etti. Başkan Şehirli, öğrencilere hoş geldiniz diyerek, şehirlerini ve ilçelerini tanıtmalarını istedi. Ayrıca, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

  • Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor
    16:39 Türk yayınevi Çin edebiyatına ilgiyi artırıyor

    Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından düzenlenen 'Edebiyatta Çeviri ve Karşılıklı Öğrenme' konulu seminer, Türkiye ve Çin'den yazar ve şairleri bir araya getirdi. Seminer, Türklerin Çin edebiyatına olan ilgisini ortaya koyarken, Türk yayıncıların Çin'deki etkinliklere katılımı iki ülke arasındaki bağları güçlendirdi. Kırmızı Kedi Yayınevi, Çin'de ofisi bulunan ilk Türk yayınevi olma özelliğini taşıyor ve Çin edebiyatından daha fazla yazarı Türkiye'ye kazandırmayı hedefliyor.


Advertisement