Araba kiralamak çok kolay - Vivi - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Araba kiralamak çok kolay - Vivi

Online araç kiralama hizmeti artık Türkiye'de. Son 5 yılda gelişen otel/tatil rezervasyon sistemi artık araç kiralama sektörüne de girdi. Bundan sonra internet üzerinden anında rezervasyon yaparak online araç kiralayabileceksiniz.

27.01.2016 17:58  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır


Vivi, oto kiralama firmalarını bir araya getirerek, ziyaretçilerine en iyi fiyat garantisi ile rezervasyon yapabilme imkanı sunuyor.

4 adımda online araba kiralamak mümkün;
http://vivi.com.tr üzerinden, araç kiralamak istediğiniz lokasyonu ve tarihi seçiyorsunuz. Karşınıza çıkan uygun araçlar içerisinden seçiminizi yapın. Daha sonra bilgilerinizi girerek, ön ödeme yaparak aracı rezerve edebilirsiniz.

Vivi'nin anlaşmalı olduğu güvenli rent a car firmalarının çalışma şartları, araç teslimat saatleri ve noktaları, fiyatlandırma politikası, araçları ve araç müsaitlikleri sistemde gerek api servisleri gerekse yetkilileri tarafından kontrol ediliyor. Bu sayede siteye giren ziyaretçi en doğru araca erişiyor.

Sistemin önemli avantajları;

  • sitelerini tek tek gezip, telefon numarası arama derdine son, Vivi üzerinden güvenli rent a car firmalarının fiyatlarını ve araçlarını karşılaştırabilirsiniz. Üstelik en iyi fiyat garantisi ile.
  • Sistemdeki oto kiralama firmaları arasındaki rekabet size daha uyguna araç kiralama imkanı sunmakta, araç liste fiyatlarınında altında araba kiralamak mümkün.
  • Rezervasyonu istediğiniz zaman değiştirebilir ve iptal edebilirsiniz. Her şey online.
  • Araçlar sadece fiyatlara göre değil, hem fiyat hemde müşterilerden gelen puanlar baz alınarak sıralanıyor. Müşteri memnuniyeti daima ön planda oluyor.
  • Aracı adresinize mi istiyorsunuz? Arabayı kapınıza kadar getiriyorlar.
  • Tüm işlemler sms ve mail ile hem size hemde tedarikçi firmaya iletiliyor. Bu sayede olabilecek hata payı en aza inmiş oluyor.
  • Ekonomik, Orta, Üst, Lüks, Delüks, Premium gibi araçlarda ve neredeyse tüm illerde online oto kiralama hizmetini almak mümkün.
  • Tüm koşullar ve detaylar aracların üzerinde detaylı bir şekilde belirtildiğinden araç karşılaştırması yapmak kolaylaşıyor, üstelik kampanya ve fırsat yakaladığında sistem sizi uyarıp yönlendiriyor.

2015 yılında 30.000 günün üzerinde kiralama yapan Vivi, bu yılki hedefinin 120.000 günün üzerinde olduğunu belirtiyor. Ayrıca önceliklerinin havalimanlarında olduğunu,vefirmalarına yoğunlaşarak, İstanbul'daki hacmini 7 katına çıkarmayı hedefliyor.

En çok tüketilen araçların ekonomik sınıf olduğunu, daha üst sınıflara ulaşacaklarını belirtiyor. En çok kiralanan araç sıralaması şöyle; Hyundai i20, Opel Corsa, Renault Symbol,Fluence ve Fiat Linea.

Geçtiğimiz günlerde araba kiralamak isteyen oyuncu Emre Mutlu vivi yi tercih etmiş. Girişimcilerin hizmetini çok beğendiği için kendisinin yazdığını bir tanıtım videosu çekmiş.

Son Dakika Advertorial Sondakika Araba kiralamak çok kolay - Vivi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement